Inu x Boku Secret Service (TV-sorozat; 2012) ~ 01-04. epizód utáni benyomások

Inu x Boku Secret Service (TV-sorozat; 2012) ~ 01-04. epizód

Inu x Boku Secret Service (TV-sorozat; 2012)
Inu x Boku Secret Service (TV-sorozat; 2012)

Elkezdődött! Ugyan késve, de becsatlakoztam az Inu x Boku SS anime adaptációjába. Már a mangán belelkesültem, és leírtam anno mindent, amit tudni lehet a szériáról (fontosabb szereplők, szaftos részletek, anime adatok), így újra nem részletezem, hogy e szívem csücske miről is szól. A lényeg, az anime ugyanúgy tarol nálam, mint a manga, sőt, a dögös rókaszellem srác helyett most beleszerettem a loli hősnőnkbe is! Ez a sorozat isteni! Nem tudom magam kordában tartani, ha róla van szó, úgyhogy fel lehet készülni egy kis Fullmoonos nyálcsorgató dömpingre, rengeteg pillanatképpel kiegészítve.

Mi ez a rendellenes dobbanás a szívemben?

Édesen zárult a negyedik epizód, amikor tsundere hősnőnk, Ririchiyo-sama (Hidaka Rina), valami súlyos szívbetegségtől félve aggodalmaskodik szexi harisnyakötőiben, sötét szobájának magányában. Szívének rendellenes zakatolásának természetesen egyetlen indikátora van, a szívdöglesztő rókaszellem fiú, Miketsukami Sōshi (Nakamura Yūichi). A testőr srác hozza a mangabeli cukin szenvedek érted, és megölöm magam, ha fél méteren kívül kerülsz az érintésem hatáskörén énjét, bár nekem a nyávogása túl csöpögős lett egy macsóhoz képest (azért fog majd keménykedni is, a következő részben szembejön vele a sötét múltja, és végre kiderül, hogy nemcsak egy kenyérre kenhető szentimentális szépfiú). Az űrnő-testőr kapcsolatuk rettentően megmozgatja a fantáziámat (mégis mi történne közöttük, ha egy éjszakára össze lennének zárva?). Lolink jégpáncélja nem véletlenül olvadt le e dögös szívtipró előtt, melyik hidegvérű nő lenne képes ellenállni egy krokodil könnyeket hullató, édes szavakat suttogó testőrnek, akinek még hasznát is lehet venni, ha bajba kerülnénk? A többi karakter is hol vicces, hol a kawaī faktor vészes kilengése miatt okoz orrvérzést (nálam a leánykák tesznek ezért sokat). Például a leszbikus hajlamokkal megáldott Nobara (Hikasa Yōko) nem mulaszt el egyetlen alkalmat se, hogy loli hősnőnket szexuálisan zaklassa, majd nagy élvezés közben súlyos vérveszteséget szerezve folyjon le a székről. Nobora egyébként a bögyeivel és szexi szemüvegével eléggé eye-catching nőci a maga nemében is. Akkor a cuki Karuta (Hanazawa Kana) ennivalóan tömi magába a finomságokat, és szoborszerű arccal löki a félmondatos mekegéseit, miközben copfos haj keretezi pufi arcocskáját.

Egy nyálcsorgató anime nekem 

A látványvilág csodaszép, a hátterek és a szereplők ízlésesek, plusz még a fanservice is kedvemre való: felbukkanó picurka kebel halmok ingek nyílásában, miniszoknyás popsi mutogatás a kamera irányába… Ririchiyo kiválóan lett animálva, egyszerre tűnik kislánynak, majd érett tinilánynak. Határozottan a kedvenc sorozatom az évadból! Ebből nem lesz nekem elég 12-13 epizód, bár még nem egyértelmű mennyi lesz a hossza. ANN alapján 12 részre lehet számítani egyelőre, és ha azt vesszük, hogy eddig szóról-szóra a mangát követi, ami öt kötetes per pillanat, de még fut, akkor ennyivel kell majd beérnem. Haj, szívfájdalom. Egyébként öröm volt látni, hogy a fontos lábcsókolgatós és kisujj rázós jelenetek ugyanolyan szépen kerültek át a mangából az animébe, plusz a chibi figurák is eszementek. Ahogy a szereplők egymás ökörségein döbbennek le, vagy éppen zavartan „What should I do?″-t hebegve izzadnak, nemcsak aranyosak, de garantáltan humorgenerálók is.

Az opening és ending dalok telitalálatok, hát még az animáció melléjük, amit a David Production alkotott. Az openingben a „Nirvana″ című dal szól a MUCC-tól, ami alatt Ririchiyo egészen lengén öltözve menekül gyerekkori magánya elől, majd láss csodát, a nőket faló rókaszellemünk hoz fényt az életébe. Az endingek egytől-egyig különlegesek, eddig minden epizód saját záródalt és animációt kapott, ráadásul a szinkronszínének éneklik őket. Az első kedvencem az, amiben Miketsukami kukkoló (stalker) énje bontakozott ki (lényegében loli hősnőnkről készült képek sora borítja az előtte álló falat) – nem kell megijedni, a Mirai Nikki Yunóját nem éri utol ezen a téren. (A dal itt a „Rakuen no Photograph″ Nakamura Yūichitól.) A második kedvencem a harmadik epizódban hallható „Kimi wa″ (You Are) Hidaka Rinától, ez természetesen Ririchiyo dala, amint kicsit gótikus, szomorkás környezetben vándorolgat. Folytatást akarok most! ^^o

Pillanatképek / Screenshots [nggallery id=247]
Anime adatok
  • Japán cím: 妖狐×僕SS / Inu x Boku SS
  • Angol cím: Inu x Boku Secret Service
  • Rendezte: Tsuda Naokatsu
  • Eredeti történet: Fujiwara Cocoa
  • Eredeti karakterdizájn: Fujiwara Cocoa
  • Karakterdizájn: Iizuka Haruko
  • Zene: Nakagawa Kotaro
  • Megjelenés: 2012. január
  • Típus: tv-sorozat
  • Terjedelem: 12 epizód?
  • Műfaj: romantikus, shōnen, természetfeletti, vígjáték, fantasy
  • Stúdió: David Production
  • HivatkozásokANN (eng); AniDB.net (eng);  My Animelist (eng); AnimeNfo (eng); Wikipedia (eng); Baka-Updates Manga (eng); Hivatalos honlap (jp)
(Visited 348 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .