Nagy Animés Kérdőív

Sziasztok! Garai Timi vagyok (ex-blogger, ex-AA munkatárs, Mondo marketing vezető, online hírszerkesztő és magazin cikkíró). Korábban a garaitimi.hu weboldalon készítettem veletek együtt szavazásokat az adott évek kedvenc animéiről. A szavazásokat minden évben decemberben indítottam, 2014-2018 között. Most szeretném ezt a régi hagyományt újra feléleszteni. ^^

A legutóbbi szavazáson 2000-en voksoltatok!

Arról, hogy korábban milyen infografikákat készítettem az eredményekről, azt itt tudjátok megnézni: 20142015 és 2016 (Sajnos 2017-2018-ban más munka miatt nem készültek el ezek a grafikák).

Szerinted mik a 2021-es év legjobb animéi?

2021. december 23-ig voksolj hát kedvenceidre, hogy végül megleljük azokat a 2021-es anime TV-sorozatokat, amik a leginkább megmozgatták közösségünket!

Az alábbi kimutatást fogom publikálni:

  • TOP 10 kedvenc anime-sorozat 2021-ből
  • TOP 10 legnagyobb csalódás (anime-sorozat)
  • Kitöltők kedvencei életkorok szerint
  • Nemek kedvencei
  • Külföldi szavazásokhoz képest nálunk mi volt a trendi

Az első 4 pontra kapott részeredményt már 2021. december 28-án (kedden) este 6-kor fogom publikálni videóban a Mondo Facebook oldalán.

Anime fogyasztási szokásaink is terítéken

Idén extraként felvettem 4 új kérdést, ami az anime-fogyasztási szokásaitokra vonatkozik. Mégpedig azt, hogy milyen nyelven, platformon és ütemben szerettek animét nézni és hogy miképpen választjátok ki azt, hogy mit néztek éppen. Ez érdekes áttekintést adhat az anime fogyasztási szokásainkról.

Szavazás linkje itt, köszönök előre is minden kitöltést!

Ha van animés barátod, kérlek oszd meg vele is a kérdőívet. ^^

(Visited 234 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Nagy Animés Kérdőív

  1. Néztem a régebbi szavazotkat, és ajánlhatnám akár az Anilist.co weboldalt statisztikák megnézésére Mint a MyAnimeList, AnimeNewsNetwork-nál volt. (Ha van ott szavazás egyáltalán.)

    Csak azért ajánlom, mivel ott is elég nagy az animés közösség, akik külföldiek.

    1. Köszi szépen! Pont ezen agyaltam, hogy hol csinálnak ma már szavazásokat, mert régen csinált az ANN meg a Random C és a MAL, de mostanában nem láttam ezeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .