Ouran High School Host Club (TV-sorozat; 2006)

08. epizód ~ The Sun, the Beach, and the Host Club

Ouran High School Host Club

Okinavában, a tengerparton látjuk viszont a Host Club tagjait, amint szórakoztatják a lányokat. Haruhi bár kezdetben unatkozik, mégis a lányok csatlakoznak magányos nézelődéséhez, amint a tengerpartot csodálja. Honey-kunnal később rákokat kagylókat gyűjt. Váratlanul az egyik rákon, feltűnik egy kukac, s minden lány ijedten kezd el a helyszínről rohanni XD.

Egyedül Haruhi nem fél, meg is ragadja a kis állatot, s biztonságba helyezi. A fiúk meg is lepődnek, hogy ez a lány nem fél semmitől? Az ikrek ennek kivizsgálása érdekében, egy játékot találnak ki: ki lesz az, aki megtalálja Haruhi gyengepontját? A versenyben mindenki részt akar venni, s ezzel kezdetét veszi, a „rémisszük meg Haruhit hadművelet „ ^^.

Az ikrek egy kísértet barlanggal próbálkoznak, de Haruhi csak ásítozik XD, míg a többi lány sikít. Honey-kun klausztrofóbiát színlel, de ez se jön be (bezárkóznak egy nagy kamionba) =), Mori-kun egy szigonnyal áll elé à de semmi reakció Haruhi részéről. Tamaki pedig szorgalmasan gyűjti a kígyókat, de nem lesz lehetősége bevetni őket…

A tengerparton gyűjtögetve, váratlanul lányok kiabálását hallja meg Haruhi, akiket néhány idegen fiú molesztálni kezdett. Haruhi persze a védelmükre kell, de nincs semmi esélye! Az egész jelenet egy sziklapárkányon játszódik le, s a fiúk a mélybe lökik a lányt… Haruhi a vízbe zuhan, de szerencsére Tamaki odaér, és megmenti. Az eset után azonban csúnyán összevesznek… Tamaki megszidja, amiért lány létére szembe szállt a fiúkkal, s veszélyeztette az életét, s mindannyiuk aggodalmát kivívta! Haruhi pedig kikéri magának ezt a beszédet, s szembe száll Tamaki-val… Végül Tamaki kijelenti, addig nem hajlandó vele beszélni, amíg a lány bocsánatot nem kér…

Később a vacsoránál, Haruhi lány ruhában jelenik meg, mindenki gyönyörűségére ^^, de Tamaki még mindig nem szól hozzá. Evés közben ugyan egymás mellett ülnek, de Haruhi mindent megtesz azért, hogy visszataszítóan egyen. Tamaki ezen megint felháborodik, s közli, ő elmegy lefeküdni… Haruhi, amikor a fiú távozik, abbahagyja az evést, s szomorúan néz maga elé… A többiek meggyőzik Tamaki igazáról, s végül bocsánatot kér mindenkitől felelőtlen viselkedése miatt… Váratlanul a természet szavának kényszerítő hatása miatt, kénytelen elrohanni a legközelebbi mosdóba. (Túl sokat evet =)) Mikor kijön, Kyouya szobájában találja magát.

Haruhi tőle is bocsánatot kér még egyszer, a srác azonban közli vele, hogy ő cseppet sem aggódott érte, de annyi fáradtságába, pénzébe került, hogy ezt az elrontott alkalmat jóvá tegye, hogy Haruhinak ezért meg kell fizetnie… s nem is akárhogy, hanem a testével… s ezzel leteperi a lányt az ágyára… Haruhi azonban egy percig se fél! Tudja, hogy Kyouya ezt csak azért csinálja, hogy Tamakit igazolja, s rádöbbentse a lányt helyzetére, s valójában nem áll szándékában bántani őt! S igaza is van! ^^ Kyouya le is mászik róla, de éppen ekkor benyit szappant kérve Tamaki, aki kicsit kiakad (megint csak =)) a látottakon. Mielőtt még neki menne Kyouyának, a fiú neki vágja a kért szappant, majd távozik a szobából, magára hagyva a párt. Persze Tamaki megint dühös, de végül vissza fogja magát, s közli Haruhival, hogy ő elmegy aludni.

Ekkor azonban váratlanul villámlani kezd, s a lány megijed! Először megragadja senpai ruháját, majd bezárkózik egy ruhás szekrénybe összekuporodva. Tamaki meglepődik, megsajnálja a lányt, s rájön, Haruhi azért tetteti magát ilyen önállónak, csinál úgy, mintha nem félne semmitől, mert mindig is egyedül volt, s a vihartól való nagy fokú félelmét is egyedül kellett elviselnie. Tamaki megértő, majd feltépi a szekrényajtót, a lány lelkére beszél, hogy ezentúl őrá mindig támaszkodhat, ha bajban van. Végül elérkezik a sorozat első csúcspontja: Haruhi Tamaki karjaiba veti magát, s megöleli a fiút! ^^ A srác pedig megnyugtatja…

Később a többiek kíváncsiságból rájuk nyitnak, s elég fura kép tárul eléjük: Haruhi bekötött szemmel ül a földön, míg Tamaki előtte térdel! XD Persze azonnal megbélyegzik, hogy valami perverz játékba vitte bele a lányt, ezért kiközösítik (átmenetileg persze) ^^, s a másnap reggeli indulásnál hátra hagyják, hadd jöjjön csak gyalog, eme tette miatt! =) Persze Haruhi csak mosolyog, s egy kukkot se szól a fiú védelme érdekében (pedig csak a félelmének a legyőzése miatt tette vele azt a srác) ^^ =)).

(Visited 43 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .