Ouran High School Host Club (TV-sorozat; 2006)

07. epizód ~ Jungle Pool SOS

A Host Club fiúk, úgymond kivesznek egy nap szabit, és Kyouya-kun szüleinek a trópusi paradicsomában töltik napjukat. Haruhi persze megint haza akar menni, mert túlzottan nem érdeklik az ilyen helyek, de nincs mit tennie =). Erőszakkal maradásra bírják, majd ráerőszakolnak egy fürdőruhát (Tamaki-senpai nagy örömére) ^^. Azonban Tamaki, amint meglátja, hogy milyen helyes Haruhi, inkább visszaadja a lány ruháit, mert nem szeretné, hogy a többiek is lássák a lányt XD (micsoda egy féltékeny lovag) =).

Az ikreknek ez fel is tűnik, s felcukkolják Tamakit, majd heves vízi pisztoly csata robban ki közöttük! ^^ Haruhi persze eközben egy pólóban, rövidnadrágban issza a hűsítő üdítőt egy napernyő alatt :). A párbaj során, azonban a srácok működésbe indítanak véletlenül egy olyan szerkezetet, mely egy árhullámot idéz elő, ami elsodorja a gondtalanul fürdőző Honey-kunt, Mori-kun nagy ijedelmére. Még korábban arról beszéltek a tagok, hogy Honey-kun, mindent megpróbál azért tenni, hogy Shirou ne üthesse ki a nyeregből, ezért a szokásosnál is édesebb színben szeretne feltűnni :). Eltűnését a többiek nagy riadalommal fogadják, s elindulnak megkeresni, azonban maguk se jutnak túl messzire a krokodilok XD, s egyéb állatok miatt. Közben kiderül, hogy Mori-kun és Honey-kun rokonok, vagyis hagyományosan Mori-kun családja évszázadok óta szolgálja Honey-kun családját, s közben házasságokkal erősítették meg a két család közötti kapcsolatot, s emiatt a kapocs miatt engedelmeskedik Mori-kun Honey-kun minden parancsának.

Emellett Honey-kunt tényleg szereti és félti, szóval nem esik nehezére a megmentő szerep ^^. Most azonban, hogy Honey-kun eltűnt, elveszettnek érzi magát. Haruhi megpróbálja megvigasztalni, majd együtt indulnak el, a többieket hátra hagyva megkeresni Honey-kunt. Közben Kyouya riasztja testőrségét, hogy vészhelyzet van, s kutassák fel Honey-kunt, de azonnal!

Mori-kun végül Haruhit a karjaiban viszi, mert a lány megijed a kígyóktól, s egyéb csúszó-mászóktól, s nevén is szólítja a lányt, aminek Haruhi valahogy örül is egy kicsit =). Váratlanul azonban megtámadják őket Kyouya emberei, de a messziből, egy kiáltás közepette megérkezik Honey-kun, mint egy kis Tarzan, s mindenkit elintéz! Kiderül, hogy ő egy katona (a családjában ez egy hagyomány, hogy a harcművészetnek, s a hadseregnek szentelik magukat), s ő volt a középiskolai judo és kendo bajnok! =) Haruhit persze sokkolja a jelenet. Az édes, ártatlan Honey-kunban hogy lehet ekkora erő? =) A többiek is megérkeznek, tisztázik a helyzetet, s vége! Vagyis megbeszélik, hogy legközelebb a tengerpartra mennek el, mert az sokkal biztonságosabb =).

(Visited 131 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .