Ouran High School Host Club (TV-sorozat; 2006)

05. epizód ~ The Twins Fight

Ouran High School Host Club

Ez egy nagyon kész, s vicces epizód volt! Az ikrek szokásos játéka a Host Clubban: hogy melyikük Kaoru illetve Hikaru. A lányok persze sose tudják megmondani a helyes választ, ez pedig felettébb mulattatja a fiúkat. Ugyanis ők ketten egy saját maguk által megalkotott világban élnek, ahol csak ők ketten vannak, s más nem férkőzhet a közelükbe. Azonban Haruhi hülyeségnek nevezi a játékukat, s közli velük, hogy ő nagyon is tudja, hogy melyikük melyik! ^^ Emellett az ikrek korábban arról próbálták a lányt meggyőzni, hogy hadd látogassanak el a lakására az elkövetkezendő szünetben.

Haruhi persze nemet mond azonnal, Tamaki-senpai meg kiakad, mivel az ikrek közös játékszerüknek nevezik Haruhit XD. (Készítenek a lányról egy nagyon szexi képet, amit be is tesznek a host club albumába =))

A Host Club vendégei megkérdezik Haruhit, hogy honnan tudja megkülönböztetni az ikreket, aki közli velük, hogy Kaoru sokkal férfiasabb, mint Hikaru, s mindig megmondja a véleményét. S ekkor elszabadul a pokol! XD Repülő tárgyak, verekedések! =) Az ikrek életükben először összevesznek egymással, s lesz közöttük kaja csata és egyebek XD. A testvérek ugyanis nem képesek elviselni, hogy ennyire hasonlítanak egymásra, s soha senki nem tudja őket megkülönböztetni (kivétel persze Haruhi), s ezentúl mindent megtesznek azért, hogy a legkevésbé hasonlítsanak egymásra. Első lépésként egyikük rózsaszínre XD, a másik meg kékre festi a haját XD! Nem akarnak ugyanazt ebédelni se, ezért elcserélik kajáikat. Haruhit persze egyre inkább hatalmába keríti a lelkiismeret-furdalás, mivel ez az egész csetepaté az ő hibája… Az ikrek folytonos veszekedése miatt be kell zárni a Host Clubbot is, mivel a lányok nem akarnak egy ilyen zajos helyre járni :(.

A testvérek viszálya mikor a tetőpontra hág, Haruhi kiborul, s leüti, meg leordítja őket, hogy ne viselkedjenek már ilyen gyerekesen, mivel maguk körül mindenkit kikészítenek, s így soha nem hívja meg őket a lakására. Ekkor váratlan fordulat következik be!

Az ikrek elmosolyodnak, s közlik vele, hogy bevált a tervük, s ezek után a lány kénytelen meghívni magához őket! =) Az egész csak egy színjáték volt, melynek célja Haruhi ellenállásának legyőzése volt =))! Mindenki kiakad, még Tamaki-kun is ismét a plafonra mászik, mint eddig szinte minden részben! =))

(Visited 41 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .