Ouran High School Host Club (TV-sorozat; 2006)

04. epizód ~ The Invasion of the Female Manager

Epizódunk mostani bajkeverője egy Renge nevű francia lány, aki teljes mértékben egy virtuális világban él, s az egyik legnépszerűbb oki-doki játékkal tölti idejét, egy elképzelt szerelmével. (Nagy OTAKU a csaj XD.)

Azonban mikor édesapja hazatér Japánban tett üzletútjáról, hoz neki egy képet üzletpartneréről, s annak fiáról, aki a megszólalásig hasonlít a lány által elképzelt szerelméhez. A fiú pedig nem más, mint Kyouya-kun! Renge mindent összecsomagol, s megérkezik az Ohran akadémiára, azzal a tervvel, hogy a fiú felesége lesz! ^^ S ezzel kezdődnek csak a galibák!

Nem beszélve arról, hogy Takami bűvköre nem hat rá (amit a fiú megint csak katasztrófaként él át), ráadásul Takamit póninak nevezi, s el nem tudja képzelni, hogy hogy lehet ő a Host Club hercege, mikor Kyouya-kun a legtökéletesebb. Szegény Takami lelkét darabokra töri XD. Végül ő akar a Host Club menedzsere lenni, s mindegyik srácot a maga által ismert videojáték szereplőivé formálni át, amiből még Piár imázs filmet is akar készíteni! XD

Persze senkinek se tetszik a ráerőltetett szerep, mivel teljesen ellentétes korábbi viselkedésükkel, de Kyouya-kun nem akar ez ellen semmit se tenni, mivel ugye családjaik jó kapcsolatban vannak egymással, valamint nem is baj ha öregbítik a klub hírnevét ^^. Minden viszonylag rendben is megy, egészen addig, míg egy verekedős jelenetet akar forgatni Renge, melyben a felek nem akarnak részt venni, s a lányt meglökik, akit végül Haruhi ment meg. S ekkor betelik a pohár. Takami Haruhi könnyező arcát látva kicsit eszét veszti, de miután kiderül, hogy a lány kontaklencséje csúszott ki csak esés közben, de egyéb baja nincs, ismét fucsba megy a megmentő herceg imázsa. (Valahogy csak nem tudja elérni, hogy Haruhi teljesen beleessen XD pedig igazán megpróbál mindent.) Kyouya-kun is itt akad ki, s a lányt jól helyre teszik, s elküldik melegebb éghajlatra. =) Ja, meg Haruhi felhívja figyelmét az igazi emberi kapcsolatokra, hogy ne egy álom világban éljen, stb. Ezt hallva Renge kicsit megváltozik…

Később kiderül, hogy Kyouya hiába akarta megakadályozni az elkészült film terjedését, nem sikerült neki, s más napra minden lány örömmel sorolja kedvenc jeleneteit, a fiúk bánatára =).

Ekkor belibben Renge is, aki közli velük, hogy köszöni szépen a sok tanácsot, azt hogy felnyitották a szemét, s bevallja, hogy féktelen szerelemre gerjedt Haruhi iránt, s magával rángatja a házába, hogy játszanak együtt XD! =)) Takami ismét a haját tépi, mivel kezdetben, igaz hogy rosszul esett neki, hogy Renge így lekicsinyelte imázsát, de mivel egy osztályba került Haruhival, így azt várta, hogy majd jó barátnők lesznek, s Haruhi végre lányként fog viselkedni, mert így nem tudja meghódítani XD! Számításai azonban félre csúsztak. Emellett az ikrek is kikészítik, mert nem elég hogy folyton Haruhival vannak, osztálytársak, de nagyon közel férkőznek hozzá pl.: a szájából esznek szinte XD, lenyalják az orcájára tapadt süti maradékot, stb. XD, amit persze azért tesznek, mert folyton „homo”-nak (melegnek) cikizi őket Takami, s lealacsonyítja tudásukat. Ezek a legviccesebb jelenetek, melyek egyben nagyon édesek is!

(Visited 44 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .