Ouran High School Host Club (TV-sorozat; 2006)

03. epizód ~ Be Careful With Physical Examinations

Ouran High School Host Club

Hát igen, elérkezik a szokásos orvosi vizsgálatok ideje, s Haruhi kiléte minden bizonnyal nap világra kerül. Takami ennek nincs is ellenére, mert irtóra zavarja, hogy az ikrek állandóan a lánnyal lehetnek, mivel egy osztályba járnak, ő meg alig látja ^^. Azonban a többiek figyelmeztetik, hogy ha kiderül Haruhiról hogy lány, többé nem járhat a Host Clubba, ráadásul minden srác felfedezi, hogy milyen gyönyörű valójában, így Takami-senpainak nem lesz módja a közelébe jutni! ^^ Takami pedig tervet eszel ki arra vonatkozólag, hogy hogyan óvja meg a lány titkát. Haruhit először túlzottan nem izgatja a dolog, mivel úgyis utálja a Host Clubbot XD, de az ingyen kaja, meg persze az adóssága rendezése végett nem lenne rossz dolog maradni még. Takami pedig romantikus képzelgésbe merül, hogy hogyan menti meg a lányt, hogy öleli át, s nyújt neki bátran támaszt. (Ez a srác annyira beképzelt XD, de egyúttal nagyon mélyen érző is, ami minden egyes epizódban megnyilvánul Haruhi előtt is.)

Elérkezik a várva várt nap, s az ikrek közre működésével a következő a terve Takami-nak: az ikrek levágnak félmesztelenül egy boys love-os jelenetet XD, így minden lány eszét vesztve köréjük csoportosul, Takami parókát vesz, s mint Haruhi lép ki a függöny mögül, készen a vizsgálatra XD (megjegyezném: elég érdekesen zajlik ebben a felső tízezerben a vizsgálat XĐ. Mindenki egy terembe megy, s hát a fiúk a lányok előtt parádéznak, van vagy 1000 orvos, nővér, s mindenkinek van saját vizsgáló orvosa!). Na, térjünk vissza Takamira, természetesen mindenki látja, hogy nem Haruhi XD, kicsit túl magas hozzá képest, meg az arca is önmaga XD, s Haruhi egy kicsit mérges is lesz rá! =) Az ikrek meg bőszen nevetnek a markukba, mivel sikeresen átvágták Takamit, mert elhitették vele: az álcája sikeres lesz. De Haruhinak így se kell félnie, mivel Kyouya szüleinek magánklinikájából hívtak Haruhi számára orvost, s megkérték tartsa titokban Haruhi nemét! =) (Persze erről Takami mit se tudott ^^).

Közben egy újabb szereplő bukkan fel: Yabu – egy szánalmas, szegény alak, aki szintén egy klinikát vezetett, de tönkre ment, a felesége és a lánya elhagyta, s most az akadémiára jött, hogy beszélhessen a lányával. De véletlenül összekeverte saját lányát egy másikkal, aki perverznek nevezte, s hatalmas hisztériát csapott, hogy az egyik orvos fogdossa a lányokat! S mikor a Host fiúk kérdezik hogy most hol van, közlik velük, hogy ugyanabba a szobába ment, mint Haruhi! Na a fiúknak se kell több, azonnal odaszáguldanak, s nagyon helyes belépés után leszerelik a férfit! ^^ Haruhi meg is lepődik, hogy mindannyian tigrisként ugranak a védelmére! ^^ Persze végül kiderül, hogy Yabu nem perverz tapizós alak, csak a lányát keresi, de szegénykém még ennek tetejébe rossz iskolába is jött! De Takami aranyosan útba igazítja, s még térképet is rajzoltat neki! =)

Haruhi ismét meglepődik a fiú kedvességén, ugyanis a lány alapvetően elítéli az egész suli diákságát, mert ők gazdagok, s nem is tudhatják, hogy milyen az igazi gyötrelmes élet. Mégis, mikor Takami éppen nem a szerelemről, a lányok hódításáról beszél fellengzősen, s ömleng saját szépségéről, vagy éppen szerelmes frázisokkal gyötri, akkor nagyon segítőkésznek, együtt érzőnek tűnik.

Mikor végül minden megoldódott, Haruhi ki akarja küldeni a fiúkat, mivel csak túl kell esnie a vizsgálaton, mire Takami elkezdi ölelgetni XD, s elég zavarba ejtő helyeken taperolni! ^^ Haruhi nagy mérgére! =))

(Visited 42 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .