Ouran High School Host Club (TV-sorozat; 2006)

02. epizód ~ A High School Host’s Work

Ouran High School Host Club

Haruhi hétköznapjai, mint Hostes fiúként folytatódnak. Számára teljesen idegen rendezvényeken kell részt vennie, legyen az egy trópusi paradicsomban, ahol a fiúk félmeztelenül ^^szórakoztatják a lányokat, vagy egy táncest. Ennek az epizódnak a főszereplője tulajdonképpen Kasugano hercegnő, aki a Hostes Club rendszeres látogatója, s az úgynevezett „Hostes betegségben” szenved ^^. Ugyanis minden évben kiválasztja magának a „kedvenc” fiúját, s vele van állandóan.

Az idén választása Haruhira esik, amit Takami-kun elég rosszul fogad, ugyanis eddig mindig ő volt a kedvenc, s hatalmas féltékenységi jelenetet rendez, hogy hogy lehet az, hogy Haruhi lány, mégis annyira oda vannak érte más lányok =). Levág egy kisebb hisztit, s egy alkut köt Haruhival. Nemsokára rendezik meg a Host Club vezetésével az Ohran táncestet, ahol bálkirálynőt választanak, kinek jutalma az lesz, hogy a királytól, vagyis Takamitól kap egy csókot az orcájára ^^.

Haruhi persze ezen nem akar részt venni, hisz még táncolni se tud! De Takami megzsarolja, hogy hogyha egy hét alatt nem tanul meg táncolni, s nem vesz részt azon az esten, akkor ettől kezdve lányként kell öltözködnie, s élete hátralévő részéig fizetheti adósságait! Haruhinak tehát nincs más választása, s kénytelen táncórákat venni, de nem is akár kitől! Maga Kasugano-san lesz a tanára, holott titkon Takami akart az lenni, s emiatt is bánkódni fog ^^.

Eközben színre lép még egy szereplő, Suzushima Tohru, aki Kasugano-san jegyese. Ez ilyen gyerekkori barátok szitu, mindketten egy-egy milliomos család sarjai, s már a szülők kiskorukban eljegyezték őket. Ugyan szerelmesek egymásba, így a házassággal nem is lenne probléma, csak Tohru-kun olyan gyámoltalan, hogy nem meri bevallani a lánynak, s mindig kerüli, ráadásul egy hét múlva Angliába utazik tanulni! Kasugano meg így azt hiszi, hogy nem szereti őt a fiú, így mindketten szenvednek. Ám Takami-kun a megmentő, jelmondata: „A lányoknak megfelelő jövőt kell biztosítani”, így megpróbálja ezt a félreértést kiküszöbölni. S ehhez a terv a következő: Haruhit szépen lánynak öltöztetik (Takami álla le is esik mikor meglátja, hogy milyen szép =)), s a nevében szerelmes levelet küldenek Tohrun-nak. (Ez mind a táncesten történik ^^), s egy elhagyatott szobába vezetik e párt. Eközben Takami puhítja Kasuganot. Haruhinak sikerül meggyőznie Tohrut, hogy valljon színt szerelme előtt, mikor éppen rájuk nyit az említett szerelmes, aki azt hiszi, hogy megzavart valamit, s sírva elrohan, de Tohru persze rögtön utána megy. Haruhi egy kicsit megijed, mert mi van ha ezzel mindent elrontottak! De Takami megnyugtatja, hogy minden rendben lesz… ^^

Mikor szerelmes párunk sikeresen egymásra talál, rájuk irányítják a fényeket, övék a legszebb szerelmes szám, majd Kasuganot választják a bálkirálynőjének! Persze előtte szerelmet vallottak egymásnak Tohruval, így a fiú gyengéden bólint erre a helyzetre. Ugyanis ez a lány búcsúja a Host Clubtól, mivel csak szerelmi bánata miatt járt a fiúkhoz.

Takami persze, mint egy király kihúzza magát, s éppen készül a jeles tettre, mikor Kyouya kijelenti, a „váratlan fordulatok mindig jót hoznak” szlogen nevében, hogy Haruhinak kell a csókot elvégeznie! Haruhi persze azonnal nemet mond, de miután megkecsegtetik előtte annak lehetőségét, hogy harmadjára csökkentik adósságát, azonnal tettre kész lesz ^^! Takamit azonban úgy kell lefogni, hogy nehogy elragadja a lányt! S amikor Honey-kun megjegyzi, hogy lehet hogy ez lesz Haruhi első csókja, Takami meg akarja akadályozni e lépést, de véletlenül elcsúszik egy banán héjon, s meglöki Haruhit! ^^ Aki Kasugano arca helyett, annak ajkait csókolja meg! =) Persze azonnal szétrebbenek, s végül Haruhit nem is zavarja annyira a dolog, mivel nem történt semmi „rossz”. Takami persze megtébolyul XD. (Vajon ő akarta Haruhi első csókját? Nagyon úgy néz ki! ^^)

(Visited 23 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .