Nana (TV-sorozat; 2006)

07.epizód – Yasu Appears! Room No. 707 (Megjelenik Yasu (Yassan), a 707-es szoba)

Nana (TV-sorozat; 2006)

A két Nanánk tehát összeköltözött, de Hatchi (Komatsu Nana) barátai kicsit aggódnak érte, mivel mégis csak egy vad idegennel fog lakni, s Junko szavaival élve: „Mi van, ha egy örűlt gyilkos? Aki, miután végzett vele, a testét eldobja valahol?” XD Mint ahogy ebből a kis pár sorból is kitűnik (remélem), ez volt a eddigi legviccesebb rész! Csak úgy röpködtek a poénok ide-oda!

Az egész azzal kezdődött, hogy Hatchi közölte Junkoval, hogy Nanával fog lakni, de Junko ez ellen hevesen ellenkezett, ráadásul, még Shoujinak is el kell mondania. Na, igen. El is megy Shouji lakására, de még nem ért haza, így felmegy a lakására, s vár rá… Azonban telik az idő, s egyre vadabb képzetei vannak, hogy Shouji azért késik ennyit talán, mert közben megcsalhatja, egy Sachiko nevű, tokiói bombázóval (de hogy honnan vette ezt a nevet? ^^  rejtély). Lehet, hogy nem szép dolog, de olyan édesen féltékenykedett, meg rémálmai voltak Shoujival meg az állítólagos szeretőjével kapcsolatban, hogy számomra ez is elég vicces résznek tűnt.

b

Végül persze kiderül, a fiúnak sokáig kellett dolgoznia, mert az egyik srác megbetegedett, s ki kellett segítenie. Persze, Shouji kedves, meg véletlenül Junkónak írta meg SMS-ben, hogy késni fog Xp (pech). Ettől függetlenül kibékülnek, s Shouji is aggódik Nana miatt, hogy egy idegennel akar együtt élni, ezért felajánlja, hogy költözzenek össze. Nana, azonban szokásához híven 360°-os  fordulatot vesz, s önálló akar lenni, egyedül akar élni. Shouji nehezen, de elfogadja elhatározását, azzal a feltétellel, hogy találkozni akar a másik Nanával. (Hatchi=Shouji Nanája, azonban hirtelen megijed, hátha a srác beleszeret a gyönyörű, „kakojiii” Nanába ^^ – persze csak poénkodnak.)

Mindeközben láthatjuk Junkót és barátját, amint arról beszélgetnek, hogy vajon Shouji miért nem ajánlotta fel Nanának, hogy költözzön hozzá? Kojichi persze tudja a választ: Shouji feleségül akarja venni Hatchit! Persze nem így 20 évesen azonnal, hanem mikor már van mindkettejüknek jól menő állása, stb. De előtte, egy kicsit meg szeretné úgymond nevelni a lányt (egy kis önállósság, praktikusság, stb).

Másnap kis csapatunk, 4-esben elindul a lakóházba, amit Hatchi bérelni fog, hogy megismerkedjenek a vonzó Nanával. Meglepetésükre a csöngetésre egy számukra bizarr kinézetű alak nyit ajtót, s azt hiszik rossz helyen járnak ^^. A pasi pedig nem más, mint Yassan, aki segít Nanának a lakással kapcsolatos gondokat megoldani, ugyanis egyenlőre nincs se meleg víz, se fűtés. Miután kölcsönösen meggyőződnek hőseink, hogy két főhősnőnk biztonságban lesz, magára hagyják a két Nanát, akik el kezdik békés minden napjaikat élni, melyet az egymásba vetett bizalom, rokonszenv jellemez. Ebből lehet még egy mélyre gyökerező barátság is talán.


(Visited 57 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .