VII. Animefandub-verseny (Őszi MondoCon 2018)

Keltsd életre Te az animekaraktereket! Kipróbálnád, hogy milyen seiyuuként szinkronizálni egy rövid animejelenetben? Szívesen színészkednél, bolondoznál, üvöltenél, vagy éppen utánoznál fura japános hangeffekteket? Akkor jelentkezz VII. Animefandub-versenyünkre!

Idén ősszel nem kis feladat elé állítunk titeket: keressük a legjobb drámai duót! Éppen ezért négy darab drámai jelenettel gazdagítottuk fandub tárunkat. Tesztelheted, hogy milyen:

Mindegyik jelenetet úgy állítottuk össze, hogy egy fiú és egy lány csillogtathassa meg benne a tudását.

Ám, ha ezeknél a kétszereplős jeleneteknél többre vágynál, paródiát írnál – vagy éppen nagyobb csoportként is indulnátok a versenyen, akkor a fandub-versenyek történetében először, minden eddig kijött fandub-jelenetünk közül kedvedre választhatsz egyet!

És akkor a lényeg… hogy tudsz jelentkezni a versenyre?

  1. Válassz animejelenetet a fenti kinálatból. (Ügyelj arra, hogy maximum két jelenetben szerepelhetsz!)  
  2. Jelentkezz a versenyre ennek a jelentkezési lapnak a kitöltésével 2018. október 19. péntek éjfélig. (Figyelem! A választott jelenetek függvényében lesznek szövegkönyvek és videorészletek a helyszínen. Ha esetleg a helyszínen jelentkeznél, így ott azokat a jeleneteket hozzuk magunkkal, amiket az űrlapos jelentkezés alatt már mások választottak.)
  3. Gyere el a 2018. október 21-én (vasárnap) 9:30-11:30 között tartandó előzsűrinkre. (Helyszín: K épület, elnöki terem, legfelső emelet, a szusizóval szemben, a karaoke terem mellett) A nagyszínpadi versenyre mindig előszűrjük a jelentkezőket, ugyanis maximum 8 darab produkció mérettetheti meg magát a hivatásos szinkronszínész vendégeink előtt. Az előzsűri kötetlen, kérhetsz tanácsokat, többször is gyakorolhatsz – jó alkalmat ad arra, hogy kipróbáld magát a feladatot, mielőtt még közönség elé lépnél vele.

A nagy verseny, ahova 8 produkciót válogatunk be, tehát 2018. október 21-én (vasárnap) 12:00-13:00 között lesz a MondoCon nagyszínpadán, a K épületben. Minden versenyzőt arra kérünk, hogy 11:45-kor legyen ott a nagyszínpad mellett!

Hogy néz ki maga az éles verseny?

A közönséggel háttal állva, óriási kivetítőn játsszuk le a választott jelenetetedet, magyar felirattal és háttérzajos / zenei effektekkel. Neked csak a mikrofonba kell mondanod a szöveged. Ahogy vége a jelenetednek, a zsűri a helyszínen értékel téged.

Amint az összes versenyző lemenet, eredményt hirdetünk, így 13:00-kor már tudni fogjuk, hogy ki lett a verseny:

  • legjobb hangja
  • legjobb egyéni indulója
  • legjobb csapata

A kategóriák nyertesei fandomhoz köthető nyereménycsomagokban részesülnek.  Nézd meg, hogyan csinálták mások előző versenyünkön:

A verseny menetéről emailben értesítünk titeket, de ha bármi kérdésetek lenne, akkor csak írjatok a garaitimi88[kukac]gmail.com email címre.

Sok sikert mindenkinek és találkozzunk a conon! ^^

(Visited 582 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .