Samurai Flamenco 2013 őszén

Bishi hősök a híresen hírhedt Manglobe (Ergo Proxy, Deadman Wonderland) prezentálásában érkeznek 2013 őszén a Galilei Donna oldalán. (Mindkét anime a Noitamina programblokkban indul, így kíváncsi szemek milliói szegeződnek majd rájuk.) A Samurai Flamenco dögös főszereplőivel, furcsa ruhában rohangáló szuperhőseivel egyszerre teremt retro hangulatot, amiben a Power Rangers-es harci szerkókat mixelik a Casshernben is taroló világító szemekkel.

Katonai egyenruhás és sármos szuperhősök hódítják a női szíveket

Clip_8_resizeTiger & Bunny is bizonyította, hogy mi kell a rajongóknak: helyes és egyben markáns jellemmel bíró karakterek, no meg gyönyörű látványvilág. Hogy mindezeket a Noitamina programú anime, a Samurai Flamenco tudja-e majd nyújtani – nem biztos, de az igen, hogy egy szenzációs stúdió igen előnyös karakterdizájn mellett hozza el nekünk a szuperhősök új garnitúráját a személyében.

Történet? – Ez egyelőre rejtély. Annyit tudni az előzetes szóróanyagokból, hogy kapunk egy Hazama Masayoshi (19) nevű modell fiút, aki örökölte nagyapja rajongói szenvedélyét a tokusatsu (speciális effektekkel dolgozó filmek/sorozatok) alkotások felé, amikben szuperhősök mentették meg a világot. Masayoshi így ifjú korától kezdve hős akart lenni. Nagyapja egyik találmányának hála álma valóra válik, és Samurai Flamenco-ként, az igazság bajnokaként lép a színre. Az ő furcsa üldözője lesz (hiszen a maszkos szuperhősök általában törvényen kívüliek, mint Batman) az elhivatott rendőr, Goto Hidenori (24).

E két szépfiú mellé kapunk cserfes lányokat is, mégpedig az ünnepelt idolcsapat, a Mineral Miracle Muse (Ásványozott Csodamúzsák?) tagjait: a barátságos Maya Marit (18), a visszahúzódó Morita Moet (17) és a törődő vezéregyéniséget,  Misawa Mizukit (19).

Az egyelőre homályos sztorit a következő szlogenekkel népszerűsítik: „Azoknak a felnőtteknek, kik sosem akarnak felnőni!” és „A Hősök soha nem adják fel, soha nem bújnak el, sose veszítenek és sose engednek a gonosznak.”

Készítők

Az eredeti animét Omori Takahiro (Natsume’s Book of Friends, Baccano!, Princess Jellyfish) rendezi, a karakterdizájnt Kurahana Chinatsu (Uta no Prince-sama – Maji Love 1000%, Aquarion Evol) készíti. A történetet Kurata Hideyuki írja (Oreimo, Now and Then, Here and There, The World God Only Knows).

ForrásANNTokyo Otaku ModeWikipediaMALYouTube PV

(Visited 203 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .