Anime Addicts-os hírem: Maoyū Maō Yūsha anime bejelentve

Maoyū Maō Yūsha anime bejelentve (2013)

Maoyū Maō Yūsha anime bejelentve (2013)
Maoyū Maō Yūsha anime bejelentve (2013)

Egy 2010 óta nagy népszerűségnek örvendő light novel széria anime adaptációját jelentették be a napokban. A Maoyū Maō Yūsha című alkotás manga adaptációk sora után, 450 ezres példányszámmal a háta mögött jövőre animeként ölt új formát.

 Maoyū Maō Yūsha anime bejelentve

Pony Canyon fogja készíteni az anime-sorozat adaptációját a Mamare Tōno írta fantasy történetnek, a Maoyū Maō Yūshának (まおゆう魔王勇者). A történet először a japán 2channel nevű fórumon bukkant fel 2009-ben, mielőtt azEnterbrain kiadó nyomtatott formában is el nem kezdte terjeszteni 2010-ben.

A történetre többféleképpen is hivatkoznak: angolul a Demon Queen and Hero címmel illetik, a rajongók pedig a Spice and Wolf és a Dragon Quest kereszteződéseként is emlegetik. A több kötetet is megért fantasy történet a kezdete óta számtalan alternatív manga adaptációt is megért (eddig 5-ről van információ), 2011-ben például Asami Yō adaptálta képregényre. Ráadásul a napokban derült ki, hogy a szériához a közeljövőben megjelenő CD-én olyan hangok szólaltatják meg a főszereplőket, akiket a Code Geass-ben, valamint a Spice and Wolf-ban hallhattunk korábban. A történet egyik főszereplője a gyönyörű démonkirálynő, Maō, aki beleszeret egy Hősbe, Yūshába. Ebben az alternatív, középkori hangulatú világban az emberek és a démonok között háború dúl. A két főhősünk egy összecsapás során találkozik először, amikor Yūsha le akarja győzni a démonkirálynőt a béke és az emberiség boldog jövője érdekében. A harc hevében Maō elmagyarázza hős kardforgatónknak, hogy a démonok azért léteznek, hogy az emberiséget egységességre és együttműködésre bírják. Ha a démonok nem lennének, akkor polgárháborúk dúlnának a Földön, ami az emberiség pusztulásához vezetne. E katasztrófa megakadályozása érdekében Yūsha ellenségből segítőtárs lesz. Az akciót sem nélkülöző románcuk mellé pedig vígjáték is belekeveredik az ecchi szituációk rengetegében.

   

ForrásAkiba News LetterANNMALBaka-Updates MangaMangaFoxHivatalos weboldal

(Visited 157 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .