Sakou Watari: Cosplay Animal / コスプレ★アニマル (shoujo manga; 2004; 14 kötet)

Sakou Watari: Cosplay Animal (shoujo manga; 2004; 14 kötet)

Cosplay Animal
Cosplay Animal (manga; 2004)

Állati vágyak, korkülönbség, és szerelem a köbön. Lehetsz tini, vagy felnőtt, bármilyen korú, vagy nemű, de jogod van bármilyen hobbit űzni, bárkivel járni. Ha ez még ráadásul töménytelen romantikával, humorral is párosul, akkor a Cosplay Animal is a Te mangád. Sakou Watari tudja hogyan kell jópofa shoujo mangát kreálni, ugyan klisés elemekből építkezik, de a főhősnő furcsa hóbortja garantáltan csempész 14 kötetes képregényébe egy kis különlegességet.

Cosplayes a csajom

Rika 19 éves, de imád cosplayezni, főleg diáklánynak öltözni, vagy recepciósnak. Oda van az egyenruhákért, és olyan partnert keres, aki hozzá hasonló szenvedéllyel bír, vagy legalábbis hajlandó lenne egy egyenruhás szexre, ami legnagyobb vágyálma a lánynak. Előző pasija azonban furcsának találta a hobbiját, ezért kidobta. Rika bánatában a chaten próbál ismerkedni. Össze is barátkozik egy Hajime nevű középsulis sráccal, aki max 17 éves lehet. A fiú eleinte kamu párkapcsolatához kér tőle tanácsokat, csakhogy közelebb kerülhessen a lányhoz, majd randira hívja. Rika tininek öltözve jelenik meg, és teljesen egy összhangra jutnak. Rika eleinte idegeskedik, hogy a korkülönbség miatt Hajime majd elhagyja, de végül nagyon jól összemelegednek. Csak azok a régi férfiak Rika múltjából ne jelennének meg, és ne próbálnák meg elcsábítani hősnőnket, aki bizony elég könnyű préda a helyes pasik számára. Azért a vígjáték elemek sem pihennek, két szeleburdi hősünk szerelmi kapcsolata nem mentes nem hogy a riválisoktól, de a balul elsült randiktól kezdve egészen a nyaralásig.

Linkek: TenManga (eng); ANN (eng); Baka-Updates Manga (eng); MangaFox (eng)

(Visited 231 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .