Mie & Chika: Sensei wa Ore no Mono / Teacher Belongs to Me (manga; 2008)

Mie & Chika: Sensei wa Ore no Mono / Teacher Belongs to Me (manga; 2008)

Mie & Chika: Sensei wa Ore no Mono / Teacher Belongs to Me (manga; 2008)
Sensei wa Ore no Mono (manga; 2008)

A legszebb gyümölcs a tiltott gyümölcs. Megint egy tanár-diák szerelemmel foglalkozó manga, persze shoujo, persze romantikus és kicsit perverz. De szeressük az ilyeneket.

A Tanárnő olyan cuki, kell nekem!

Tachibana Kyou élete gyökerestől felfordul, amikor az all boy’s iskolájába új suli nővér érkezik Hirota Natsu személyében. A hormonoktól fűtött fiú suliban elszabadul a szerelem a fiatal, csinos, babaarcú hölgyemény láttán, aki ügyetlen, ártatlan, és mindent megtesz a diákokért. A nőcsábász Kyout eltalálja a szerelem, és rögvest neki is fog a csinos nővérke meghódításához. A siker nem marad el, ám ártatlan hősnőnkkel folytatott  tiltott románca vajon meddig  maradhat titokban? Ráadásul hősnőnkre a férfi tanárok is rástartoltak ezerrel, mindemellett feltűnik a múltból Natsu jóképű ex-barátja, akivel az egyetemen jártak. A férfi azóta sikeres üzletember, Natsu jövendő álmainak megtestesítője: egy megbízható férfi, stabil anyagi háttérrel, aki mellett nyugodtan szülhetne egy rakat gyereket.

Aranyos manga, valahogy mindig zsongtam az ilyen tanár-diák románcokért, bár fura hogy az idősebb a női karakter, de ezt rajzban olyan jól megoldotta a Mie nevezetű mangaka –  a történetet Chika kreálta (korábbi munkái: Oresama DarlingJouai ParadoxChouhatsu Lovers) . A manga a Comic Mahou no iland magazinban fut, míg a kiadó a Futabasha. A képregény mindössze 3 kötetes, de csak 5 fejezetét fordították le eddig. Lesz mire vissza nézegetni azt hiszem a későbbiekben. Linkek: Baka-Updates Manga (eng); TenManga (eng)

(Visited 274 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .