Maria: Koi-Moyou

Maria: Koi-Moyou

Maria: Koi-Moyou

Rövid oneshottok gyűjteménye a Koi-Moyou című manga, amely talán Maria-szan egyik legfrissebb alkotásának tekinthető. Sajnos angol fordításban csak a kötet egyetlen fejezete olvasható jelenleg, a Whereabouts of the heart című dráma, mely egy kicsit a josei kategóriába is áthajlik.

Egy középiskolai doktornő, a szép 24 éves Mai történetünk főhősnője, aki csak és kizárólag fehér köpenyes orvosokkal hajlandó járni. Még pedig azért, mert 5 éves korában egy rendkívül helyes doktorúr kezelte, életében először, és ez a doki is lett az első szerelme. Jelenlegi barátja, Konno-szan, szintén orvos, de cseppet sem úgy bánik Maival, mint ahogy azt egy ilyen csinos, szelíd és értékes nő megérdemelné. Csak játszadozik Mai szívével, elsősorban a testével, ráadásul rajta kívül van egy másik nője is. Mai ugyan sokat szenved mellette, de szerelmes ebbe a férfiba, így csendben tűr és mindent elvisel. Ám egyik randiuk előtt a férfi lemondja a találkozójukat egy betegére hivatkozva, Mai nem bírja tovább, ezzel betelt nála a pohár.

A szomorú Mai bánatosan baktat az utcán, mikor egy feltűnően helyes fiú elkezd vele flörtölni. Mai, mielőtt észrevenné, a fiú bűvkörébe kerül. Közben, hálátlan szerelme is újra jelentkezik, de ő közli vele, hogy kettejük között mindennek vége. Konno-szan nem zavartatja magát, majd ha a lány lenyugszik újra megbeszélik a dolgot. Mai teljesen kiborul…. Ennyit jelentett volna ennek a férfinak? Még a szakítási szándékát sem veszi komolyan? Szerencsére vigasztalóra talál a vele szemben ülő fiúban, és mielőtt észbe kapna, már a szenvedélyben egyesülve találják magukat a lakásán…

Másnap reggelre a fiú eltűnik, csak egy cetlit hagy maga után. A kellemes emléktől boldogan indul Mai az iskolai munkahelyére, amikor is döbbentő dolgot fedez fel… Az iskola egyik tanítványában felismeri előző esti partnerét… A fiú több mint 5 évvel fiatalabb nála… Hogy ebből a szerelmi kavalkádból mi sül ki? Érdemes belelapozni, és feloldódni Maria-szan bájos rajzaiban, és élvezni egy kicsi humort, töménytelen drámát és romantikát.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .