Cowboy Bebop (mozifilm; 2001)

Cowboy Bebop (mozifilm; 2001)

Mars,2071.december. Egy terrorista a városközpontban felrobbant egy bombát, mely vírust is tartalmaz. A kormány számára az az üzenete, hogy Szilveszter éjjelén egy sokkal nagyobb, s halálosabb biológiai fegyvert fog bevetni. A kormány pedig ilyen esetekben mit csinál? Mindenáron elő akarja keríteni a tettest, s rács mögé juttatni. Hogy könnyebb legyen a dolga, 300 milliót tűz ki a fejére, így felkeltve a fejvadászok érdeklődését is. S hát így a mi kis éhenkórász, állandóan pénzhiányban lévő hőseink figyelmét is, akik nem mások, mint a Bebop nevű hajó fedélzetén élő kis csapat: Jet Black – volt ISSP ügynök, Spike Spiegel – volt szindikátus tag, Faye Valentine – a „volt” szerencsejátékos, Ein – az adatkutya és Ed a számítógépes zseni. Hőseink így a titokzatos terrorista nyomába erednek, de csak kevés információ áll lehetőségükre: egy tetoválás, egy nagyon csinos lány, egy fura kis „golyó”, s még rengeteg rejtély.

A Cowboy Bebop mozifilm körülbelül a sorozat első felének idején játszódik, teli van akció jelenettel, de van benne vígjáték is, dráma is megfelelő mennyiségben. A hangvétele azért elég komoly, mivel van benne egy kis filozófiai fejtegetés is. Mindenesetre az animáció gyönyörű, a zene is tökéletesen illik az anime hangulatához. Akinek tetszett a sorozat, annak kötelező megnéznie. Aki azonban véletlenül nem látta a sorozatot, de szeretne egy jó akciófilmnek megfelelő animét látni, az is nyugodtan megtekintheti, s végig izgulhatja a történetet.

Adatok: Teljes címe: Cowboy Bebop – Knockin’ on heaven’s door ; Típus: Movie ; Műfaj: akció, sci-fi, dráma, kaland, vígjáték ; Megjelenés éve: 2001 ; Studio: Bandai Visual

(Visited 42 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .