Ghost in the Shell Stand Alone Complex 2nd GIG (TV-sorozat; 2004)

Ghost in the Shell Stand Alone Complex 2nd GIG (TV-sorozat; 2004)

A történet ott folytatódik, ahol a Ghost in the Shell Stand Alone Complex 1st GIG abba maradt. E szerint 2030-ban járunk, a nem is olyan távoli jövőben, ahol minden az internet, a tudomány, a mesterséges integillenciák körül forog. Főszereplő Kusanagi Motoko, a 9-es csoport (közrendvédelemmel foglalkozó különleges rendőri osztag) őrnagya – aki egy titokzatos múlttal rendelkező kiborg lány. Továbbra is az ő és társai minden napjait követhetjük nyomon: Batou – a nagyon izmos, és erős kiborg, Togusa – a családos, volt nyomozó, valamint az osztag vezetője Aramiki Daisuke. Sikkasztók, pénzmosók, gyilkosok, terroristák és hackkerek ellen kell fellépniük nap mint nap. Azonban egyre veszélyesebb küldetéseik mellett még jobban megismerhetjük a szereplők gondolatait, érzéseit. Az első sorozattal szemben itt több a filozofálás, így pl.: vannak olyan részek, ahol egy-egy fontos igazságot fejt ki valamelyik szereplő.

Az animáció az első sorozathoz hasonlóan szép és igényes, talán egy picit tovább is fejlődött, a zene pedig várhatóan gyönyörű és kidolgozott. Az anime még több izgalmat, akciót tartogat számunkra, így akinek tetszett az első sorozat, s kíváncsi hogy kedvenc hősei milyen új kalandokba keverednek, annak nem szabad kihagynia.

(Visited 67 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .