Kiddy Girl-and (TV-sorozat; 2009)

Kiddy Girl-and (TV-sorozat; 2009)

Kis hiányosságom, hogy a 470 valahány anime között, amit eddig sikerült megnéznem, sajnos eddig még nem szerepelt a Kiddy Grade című 2002-es anime sorozat. De a folytatásba belenéztem, és ugyan ahogy utána olvastam a történetnek, kiderült, hogy az első évad folytatásának tekinthető ez a 2009 őszén induló új szériája, de sokkal könnyedebb hangvételű, inkább a vígjáték elemekre helyezi a hangsúlyt. Ez nem is lenne baj, mert egy aranyos sci-fi, akció és mecha animére is szükség van néha, és ez a sorozat jónak is ígérkezik.

Történet: A előző sorozat két főhősnője, Eclair és Lumiere egyesített erővel mentette meg a galaxist, és hozott tartós békét az univerzumra. 25 évvel később újra káosz fenyegeti a rendet, és két új főhősnő lép a színre: a vadóc Ascoeur és a mindig pedáns Q-feuille. Ők ketten gondoskodnak a humor adagról, na meg a jó kis csete-patékról. A két lány a galaktikus kormánynak (GTO) dolgozik, mivel még kezdők a pályán, így kezdetben csak a kávézó környékén dolgozgatnak felszolgáló lányok. Így kapunk egy jól induló történetet, izgalmas bevetésekkel,  aranyos, gyakran mókás két főszereplővel, és lehet, hogy az első évad ismerete nem is olyan létfontosságú ahhoz, hogy valaki neki kezdjen, bár ez még a későbbiekben majd eldől. Linkek: ANN

(Visited 59 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .