Bishoujo Senshi Sailor Moon R (movie; 1993)

Bishoujo Senshi Sailor Moon R (movie; 1993)

Bishoujo Senshi Sailor Moon R (movie; 1993)
Bishoujo Senshi Sailor Moon R (movie; 1993)

A Sailor Moon R movie főszereplői ismét Mamoru és Usagi. A történet az R sorozatok idején játszódik, így Chibiusa (Usagi és Mamoru jövőbeni gyermeke) is szerepel ebben a moive-ban. A történet maga szerintem gyönyörű, s talán ez a legjobban sikerült a Sailor Moon moviek közül. A történet arról szól, hogy megjelenik Mamoru gyerekkori barátja, Fiore, akivel szülei tragikus halála után ismerkedett meg.

Gyermekként tettek egymásnak egy ígéretet: hogy Fiore meg fogja látogatni Mamorut, hogyha megtalálja a világ leggyönyörűbb virágját. Csakhogy Fiore nem egy átlagos srác, hanem egy földönkívüli, s utazásai során, míg kereste a világegyetem legszebb virágját,  „megfertőzte” egy titokzatos virág. Ez a virág teljesen a hatalma alá kerítette a fiút, s  megváltoztatta, gonosszá tette…

Miután visszatér a Földre, egyre több rejtélyes szörny jelenik meg. Sailor Moon-nak és társainak pedig újra fel kell venniük a harcot a gonosszal. Fiore azonban tartogat még számukra meglepetéseket… Mamorut természetesen nem bántja , őt meg akarja nyerni magának, azonban Usagi az útjában áll, így minden áron el akarja pusztítani a lányt. Vajon túl éli Usagi és Mamoru szerelme Fiore ármánykodását?

(Visited 41 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .