Animés kerekasztal: Dragon Ball különkiadás!

A nyári animés kerekasztal fő témája úgy alakult, hogy megint tematikus lesz, mert… most figyeljetek: Lippai László, Son Goku magyar szinkronhangja lesz a díszvendégünk! Éppen ezért kishazánk legelvetemültebb DB-fanjai ülnek majd le velem egy órás tömény Dragon Ballos eszmecserére, mégpedig:

  • Krisz, csípős nyelvű mókamesterünk
  • Catrin, az AniMagazin főszerkesztője
  • Dóczi Atis, az Animegyetem műsorvezetője
  • DV, a MondoCon nagyszínpadának egyik műsorvezetője (akiről most kiderül, hogy mekkora DB-rajongó, és emellett még szinkronstúdióban is dolgozik!)

No de, miután kifanoltuk magunkat a Dragon Ball terén, természetesen az új szezonos (tavaszi és nyári) animékkel se szeretnénk adósaitok maradni!

Így, amiről beszélnénk még…

Kiveséznénk a Koe no Katachit is, ami elég vegyes érzelmeket váltott ki a magyar fanokból, Japánban azonban töretlenül tarol! Ráadásul, az egy órás Dragon Ballozás után, egy fél órás kihívásban vesznek részt majd kerekasztal tagjaink! Miről is szól majd ez? Érvelniük kell, hogy mely 2017-es tavaszi szezonos animék jók, vagy éppen rosszak, sőt, a nyári szezonos animékből Ti is beszavazhattok 3-at, amik miatt összeütköznek kritikusaink! A közönség soraiból majd a helyszínen állítunk össze egy mini zsűrit, akik kézfeltétellel jelzik, hogy melyik csapat volt a jobb!

A 2017-es nyári animékre itt tudtok szavazni.

Mivel résztvevőinknek kell idő, hogy fel tudjanak készülni, ezért voksaitokat 2017. június 30. (csütörtök) éjfélig adhatjátok le!

Az animés kerekasztal időpontja és helyszíne:

2017. július 15. (szombat) 16:00-17:30, MondoCon, HungExpo, Nagyszínpad.

Várunk mindenkit szeretettel a programra! És addig is, gyúrjatok a Dragon Ballos kibeszélésre, mert számítunk majd a Ti hangotokra is a nagyszínpadon! 🙂

(Visited 564 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Animés kerekasztal: Dragon Ball különkiadás!

  1. TIMI, nagyon NAGYON Köszönöm, hogy meghívtad Nabut a youtuber kerekasztalra!! Nagyon szeretlek! >_< Alig várom, hogy végre Mondo legyen :3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .