Anime fandub verseny a tavaszi MondoConon!

Nem elég számodra a cosplay? Egy más szinten is azonosulnál kedvenc animekaraktereddel? Akkor kölcsönözd neki a hangod! Indul a MondoCon első Anime Fandub versenye, ahol nemcsak a leghűbb, de a legviccesebb szinkront is díjazzuk!

Hogyan indulhatsz a versenyen?

1. Válaszd ki, hogy melyik animejelenetet szinkronizálnád! Adhatod az összes karakternek Te a hangodat, de többen is összeállhattok egy-egy jelenetre. A kínálatunk:

 2. Döntsd el, hogy egymagad, vagy csapatban indulnál/nátok-e a versenyen!

3. Töltsd le a választott jelenet szövegkönyvét innen és gyakorolj! Ebben segít videókínálatunk is, de nem muszáj ragaszkodnod a lefordított szöveghez. Engedd szabadjára a fantáziádat, és kreatívan írd át a szöveget! Akár viccesebbre, vagy éppen drámaibbra is veheted azt!

4. Jelentkezz a versenyre március 25. (péntek) éjfélig online ennek a jelentkezési lapnak a kitöltésével!

5. Gyere el a Tavaszi MondoConra március 26-án szombaton, ahol a Nagyszínpadon mutathatod meg 16:30 és 17:00 között, hogy mit tudsz! A kivetítőn szinkron nélkül vetítjük majd az általad választott jelenetet, hozhatod a szöveget, de nálunk is lesz szövegkönyv. Itt már csak annyi a dolgod, hogy adj bele mindent a szinkronba! 

SZL_0950
A conon felvesszük a hangodat, a MondoCon nagyszínpadára pedig igazi szinkronstúdiót varázsolunk! Úgy adhatjátok elő a választott animejelenetet, mint ahogy Berecki Zoltán szinkronizál itt a képen. Kép forrása: http://m.cdn.blog.hu/ku/kultography/image/2011-07-09/5575093/SZL_0950.jpg

FONTOS! Délután 13:00 órától legkésőbb 15:30-ig várunk mindenkit a zsűriszobába (K épület 1. emeletén van, az öltözők mellett), ahol főpróbát, előzsűrizést és hangrögzítést tartunk!

A Nagyszínpadra így azok léphetnek fel, akik átestek ezen a 13:00 órakor kezdődő próbán. Egyúttal szeretnénk Nektek megadni a lehetőséget, hogy a legjobb minőségben felvehessük a hangotokat, hogy rávágjuk azokat az eredeti jelenetekre. Ezeket folyamatosan töltjük majd fel a MondoCon YouTube-csatornájára.

Miért éri meg jelentkezned?

Az élmény és a szereplési lehetőség mellett, hivatásos szinkronszínészekkel kibővült zsűri értékeli majd a produkciókat. Hogy kik is ők? Molnár Ilona (pl. ő volt az InuYashából Kagome hangja) és Szalay Csongor (pl. ő adta a Bleachből Ichigo hangját). A többi zsűritag: Garai Timi blogger, Lengyeltóti Kristóf az UrbanFox Media Team vezetője, akik a Sword Art Online magyar szinkronját készítették és Mr Mikes S Steanwood amatőr filmrendező.

Tervezünk több kategóriában is nyertest hirdetni, így értékeljük:

  • a legjobb egyéni indulót
  • a legjobb csapatot
  • a leghitelesebb szinkront
  • a leghumorosabb szinkront
  • a legkreatívabb átdolgozást

Mire vársz még? Jelentkezz!

Ha bármilyen kérdésed van, akkor csak írj a garaitimi88[kukac]gmail[pont]com-ra. 

Figyelem! A verseny részvételi feltételeit a szervező bármikor módosíthatja és a programváltozás jogát fenntartjuk!

(Visited 425 times, 1 visits today)

One thought on “Anime fandub verseny a tavaszi MondoConon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .