Hal anime mozifilm 2013 júniusában

top_main_re2013. június 8-án kerül a japán mozikba egy eredeti koncepció alapján született romantikus sci-fi anime. A Hal (ハル) címen emlegetett mozifilm karakterdizájnere a csodás shōjo alkotásairól ismert mangaka, Sakisaka Io (Strobe EdgeAo Haru Ride), az animét a tavasszal induló Shingeki no Kyojint (Attacks on Titan) is jegyző Wit Stúdió készíti. Az anime előzetese pedig a napokban került fel az internetre.

Egy felejthetetlen szerelem története

2013 nyarán vetítik majd a japán mozikban a Hal című animét, amelynek a közeljövőben játszódó történetének főhősnője Kurumi (Hikasa Yōko), aki egy tragikus repülőgép balesetben elveszíti szerelmét, Harut. A lány gyászát azonban egy robot zavarja meg, aki Robo Halként (Haru) érkezik a lány életébe, egykori szerelmének hasonmásaként.

A szívfacsaró, egy elvesztett személy halálának feldolgozását ábrázoló anime előzetesét a napokban tették közzé a produkció hivatalos honlapján, amit további képekkel is kiegészítettek a látványvilágra és a karakterdizájnra vonatkozóan. A mozifilm a Production I.G „gyermekeként”, 2012 nyarán született Wit studióban készül, amelynek ez lesz a második projektje a 2013 tavaszán induló Shingeki no Kyojin (Attacks on Titan) című animesorozat mellett. Az anime gyönyörű és jellegzetes karakterdizájnját a közkedvelt és érzelmes rajzairól ismert Sakisaka Io (Strobe EdgeAo Haru Ride) mangaka tervezi.

Szinkronszerepek: Hosoya Yoshimasa (Haru), Hikasa Yōko (Kurumi)
Szinkronszerepek: Hosoya Yoshimasa (Haru), Hikasa Yōko (Kurumi)

A korábban storyboardokat író és epizódrendezőként tevékenykedő Makihara Ryōtarōnak (Guilty CrownThe Tatami Galaxy) ez lesz az első rendezői székből felügyelt alkotása. A forgatókönyvet, amely teljesen eredeti ötlet nyomán született, Kizara Izumi írja, aki korábban például a Sexy Voice and Robo és a Q10 című live-actionökön dolgozott. Kitada Katsuhiko (Guilty Crown, Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos) fő animációs rendezőként működik közre Kiyokawa Asami (Paradise Kiss) mellett. Az anime zenéjét Oshima Michiru szerzi, akinek csodás szerzeményeit a Fullmetal Alchemist, a legendás Beck és a jelenleg még futó Zetsuen no Tempest animékben hallhattuk. A Hal mozifilm előzetesében felcsendül az alkotás főcímdala is, amit a Kurumit alakító szinkronszínésznő, Hikasa Yōko énekel. A dal címe: „Owaranai Uta” (Unending Poem). A nyáron premierre kerülő mozifilmből egy manga adaptáció is indul idén tavasszal a Shueisha kiadó Bessatsu Margaret (Betsuma) című magazinjában.

ForrásANNYouTube előzetesHivatalos honlap

(Visited 1 089 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Hal anime mozifilm 2013 júniusában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .