Otona no Jikan / Adult Time / おとなの時間 (shoujo manga; 2005; 7 kötet)

Otona no Jikan / Adult Time / おとなの時間 (shoujo manga; 2005; 7 kötet)

Otona no Jikan / Adult Time / おとなの時間 (shoujo manga; 2005; 7 kötet)
Otona no Jikan / Adult Time / おとなの時間 (shoujo manga; 2005; 7 kötet)

Az Otona no Jikan mainstream shoujo manga dögivel, de valamiért még néha rákattanok az ilyen gyorsan olvasható, de tipikusan építkező sztorikra: tanár-diák románc, tiltott kapcsolat, rossz akarók köre, harcias diáklányok és a fiatal démoni srác, akinek nem tetszik, hogy a dögös tanárbácsi egyik diáklányával kavar. Ráadásul a tanár úr mellékállásban erotikus novellákat ír, mintha ezt már nem sütötték volna el egy milliószor a tini love sztorikban.

A kémia tanár, aki csak egyszer megérintett

Jól kitalálták a mangakák, hogy pont olyan tanár-diák románcokat szőnek, amiben az idősebb fél mindig pont a legutálatosabb tantárgyat tanítja pl.: kémia (nem mintha nem szerettem volna a kémiát, de mindig nehéz volt tanulni, és sokszor értelmét sem láttam, ennek ellenére ötös voltam belőle, de örültem hogy középsuliban csak 1 évig kellett szenvedni vele) – lehet ez valami rejtett pszichológia, hogy a tini diáklányok ilyen mangákon olvadozva talán megszeretik a kémiát? És ez egy összeesküvés a shoujo mangakák körében, hogy pont azt a tantárgyat kell kihasználni a szerelmi románcok terén, amit lányok milliói utálnak. Jó, elég az ostoba gondolatmenetemből.

Az adott mangára visszatérve: adott a szép és népszerű lány, Mitsuka, aki nagyon felnőttesen viselkedik, csak éppen minden fiút dob, mielőtt a szexre kerülne a sor (tipikus szűz szegénykém). Erre mikor éppen egy Love Hotel előtt pityereg keservesen, pont a kémia tanárral fut össze, a mindenki kedvence címet viselő Kaga-senseivel. A sensei szokatlanul kedves vele, még a Love Hotelbe is bemennek együtt (persze MÉG semmi sem történik), csak videojátékoznak, meg beszélgetnek, és kiderítik egymás kis titkait. Mivel a sensei erotikus novellákat ír, ezért megkéri a lányt hogy legyen kísérleti alany a számára (egyértelmű következő lépés nem?), a lány persze tiltakozik (milyen perverz tanárbácsi mán). Úgyhogy megkezdődik a titkos találkozások sora a kémia szertárban, ahol lassan a tanár-diák határt átlépik a felek. A sensei először csak útmutatást akart adni az önmagát vállalni nem merő lánynak, majd persze beleszeret, és vívódik egy sort (na de hogy néz már ki, hogy 25 éves létére egy tinivel kavar). Úgyhogy love, könnyek, egy kis smut a férfi oldaláról, és csöpögős romantika. Tipikus recept, tipikus mangákra vágyóknak. Agy pihentetésre tök jó, meg azért engem az ilyen korkülönséges cuccok mindig vonzottak *_* .

Mondjuk a témában már olvastam ennél sokkal jobbat is. A grafika elmegy, amikor kell cukik a karakterek, de azok a merev testtartások zavartak. A sztori 7 kötetes, egyenlőre a 3. kötetet fordítják neten, szerintem csak nagy-nagy hiányérzet esetén nézek vissza rá. Kicsit túl tipikus a sztorija, csak unaloműzőnek ajánlom.

Linkek: TenManga (eng); MangaFox (eng); Baka-Updates Manga (eng)

(Visited 277 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .