Koi wo Suru no ga Shigoto desu / Falling in Love is Work (manga; 2008)

Koi wo Suru no ga Shigoto desu (manga; 2008; 3 kötet)

Koi wo Suru no ga Shigoto desu / Falling in Love is Work (manga; 2008)
Koi wo Suru no ga Shigoto desu / Falling in Love is Work (manga; 2008)

Hetero párkapcsolatok seinen mangában. No hát, ettől a grafikailag lényegre törő képregénytől, Koi wo Suru no ga Shigoto desutól (Falling in Love is Work) túl sok sztorit nem kell várni, minden fejezet elején megy a lelkizés, középen csattannak poénok, majd féktelen szeretkezésben zárul egy pár cseppet sem hétköznapi románca.

Szex és munka

Tömören, röviden erről szól a manga, jah meg a nagy keblek ide-oda pattogásáról. (Read or Die ^^, ha még nem találkoztál vele.) Történet bővebben: Hatsuhi Ryou és Sawamura Minori édes kis szerelmes pacsirták. Ryou a tipikus átlagos japán srác, semmi extra nincs a külsejében, jellegtelen figura, de perverz és vicces, amik tipikusan elvárható tényezők a részéről. Minori a szende „szűz”, csinos és ártatlan, de ha kell nagyon beindul, főleg kellő mennyiségű alkohol fogyasztása után (a mellei akár a dinnyék). Tökéletes párocskánk életét csak egy dolog keseríti meg: első munkahelyük pont két egymással rivalizáló cég lesz, és mindkettejüknek megtiltják, hogy az ellenséges cégből jöjjenek össze valakivel, az üzleti titok és fair play jegyében. Így kapcsolatukat titokban kell tartaniuk, ami miatt nem várt kellemetlenségek és félreértések várnak rájuk. Minorit a csődör és mellesleg jóképű főnöke akarja befűzni háremének vége láthatatlan szexlistájára, míg Ryout a cége legdögösebb nője szemeli ki, hiszen melyik egoista szexbomba bírja elviselni azt, ha egy jellegtelen újonc nem alél el a bájaitól? Így Ryoura kiveti a hálóját a csinos bombázó, aki teljesen hidegen hagyja főhősünket, hiszen otthon várja az ő kis szerelme a pihe-puha ágyban, akivel bármit megtehet (de tényleg, még a szülőkkel való telefonálás sem szent a számára). Vicces, sikamlós, inkább a nőkön van a fanservice kukker (sőt), de azért egy-két dögös pasiból is kijutott egy-egy kidolgozott felsőtest erejéig a látnivaló. Ui.: a szösszenet csupán három kötetes. A grafika egyszerű, de szép, főleg a lányok nagyon édesek. No meg Minori csábos főnöke.

Linkek: Baka-Updates manga (eng); MangaFox.com (eng); TenManga (eng); MAL (eng)

(Visited 102 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .