MM! / えむえむっ! / Emu Emu! (TV-sorozat; 2010)

MM! / えむえむっ! / Emu Emu! (TV-sorozat; 2010)
MM! / えむえむっ! / Emu Emu! (TV-sorozat; 2010)
MM! / えむえむっ! / Emu Emu! (TV-sorozat; 2010)

A testi fenyítés nemcsak hevesebb munkavégzésre serkenthet egyeseket, hanem az élvezet gyönyöreiben is részesítheti az arra fogékonyokat. Ha cuki lányok korbáccsal a kezükben készülnek kiélni domina hajlamaikat, akkor jaj annak a fiúnak, ki utukba akad. Azonban van egy legény, aki pont az ilyen kínzásokban leli örömét, és önként, dalolva táncol e lányok karmai közé.

Verj agyon édesem

2010 őszén még egy klisé gyanús, de jópofa komédia indult a Xebec stúdió gondozásában. A tsundere+moe faktorra vágyók örvendhetnek a bőrükben, mivel az MM! nem kíméli a lökötten aranyos vígjáték elemektől, és a kíváncsi kacagással teli szerelmi sokszögektől a közönséget.

A történet főhőse, Tarō Sado, ugyanis nem éppen egy átlagos srác, főleg, hogy beteges szenvedélye az áldozati bárány szerepe, ha éppen édes lányok szado-mazo játékra vágynak. A 100%-ig mazohista hősünknek így maga a mennyei manna, ha egy ökölcsapás zúdul orcájára, vagy egy tűsarok éleződik a gyomrában. Ám ez a tulajdonság nem éppen barátnő csalogató pont, főleg ha egy ártatlan és félénk lánynak szeretnénk imponálni (akiről útközben kiderül, hogy a legjobb haverja, és titokban cross-dressinggel). Ezért Tarō úgy dönt, hogy segítséget kér a suli egyik híres/hírhedt klubjától, a Second Voluntary klubtól (=Második Önkéntes Klub?), hogy gyógyítsa ki bajából. A klub vezetője, a gyönyörű moe szőkeség, Mio Isurugi, aki bájos mosollyal fogadja hősünket, majd kegyetlen ütlegeléssel zárja az első konzultációt.

A csini leányzó ugyanis különös kúrát eszel ki főhősünknek, momentán a fiú fájdalom küszöbét akarja túllépni mindegy egyes alkalommal, legyen az akár korbácsolás, bográcsos megfőzés, vagy középkori nyújtó torna. A klub többi tagja is, akik szintén szemre való leányzók, szintén rá tesznek egy lapáttal főhősünk „kínjaira”. Ezzel veszi kezdetét a hosszú, és fájdalmas gyönyöröktől terhes útja Tarō-nak, életét a verő bajnok Mio-sempai, a férfi fóbiás Yuuno Arashiko, és további lökött hölgyemények teszik még izgalmasabbá. És hogy a történet végén marad-e valami más Tarō önelégült, nyálcsorgató képén, és „Még! Még!” kiáltásain túl? Majd elválik, mindenesetre megmosolyogtató pillanatokból nem lesz hiány.

Karakterek / Szereplők – Azaz, mi fán terem a cserebogár?

Tarō Sado (Jun Fukuyama) – Átlagos főhősünk, kevésbé átlagos perverzitással megáldva. A mazohista függő fiú, aki perverz energiáit különös átváltozási képességekre, és Shon Gokut is hajazó energia löketekre képes átalakítani. Gyengéi a szép, csinos leányzók, de a testi kontaktuson túl hihetetlen gyönyört okoz neki ha e leányzók kínozzák. A hölgyfelhozatal közül majd ki lesz a szíve választottja? Egyenlőre rejtély, de perverz viselkedésén túl egész hősies és áldozatkész tettekre is képes, ha úgy adódik. Nővérével, és édesanyjával él együtt, aki versenyeznek a kegyeiért – mindketten feleségül akarnak hozzá menni (lehet hogy nem véletlen az erőszak utáni vágya, e cseppet sem egészséges családi környezetnek hála?) Betegség: megszállott mazohista.

Mio Isurugi (Ayana Taketatsu) – Mio-sempai, a szőke és tsundere karakter a Second Voluntery klub elnöke. A szőke szépség heves érzelmű, és bájos álcája mögött egy egyeduralomra törő diktátor bújik meg. Domina hajlamait Tarōn dolgozza le előszeretettel. A legképtelenebb kínzásokat képes kitalálni, melyhez a suli nővér exkluzív kosztümöket, cosplayeket szolgáltat neki. Így a cseppet sem szégyenlős lány, hol nővérke, hol katonai tiszti szexi ruhában dolgoztatja meg hősünket. Ám harcias természete mögött ott van valahol a női szív is, és Tarō párszor megdobogtatja az ő libidóját is. Szinkronhangja sem ismeretlen, hiszen az Oreimo forgószélszerű hugicáját is Ayana Taketatsu szólaltatja meg, még a személyiségük is hasonló. Betegség: túlzott agresszió, ütlegelési kényszerrel vegyítve.

Arashiko Yuuno (Saori Hayami) – A második domináns hölgyemény a szériában. Bár ő Mió vad tetlegességeit félénkségével és szerénységével orvosolja. Ő is a Second Voluntary klub tagja, valamint Tarō osztálytársa is már régóta. A lány retteg a férfiaktól, ugyanis első románca során erőszakoskodott vele a beképzelt pár jelöltje. Azóta minden fiút, aki hozzá ér, a földbe döngöli. Tarōval is így tesz sokáig, de végül a fiú lassan megolvasztja a szívét, és egy eléggé látható szerelem kezd közöttük szövődni. Bár az egyértelmű, hogy Yuuno beleesik a fiúba, de hogy Tarō ki mellett fog kikötni? Yuunonak legalább vannak keblei, Mióval ellentétben. 🙂 Betegség: férfi fóbia.

Tatsukichi Hayama (Rina Satou) – Tarō legjobb barátja és osztálytársa. A halk szavú, szelíd fiú valójában megszállott cross-dressinges, azaz imád lánynak öltözni. Barátjának sokáig nem meri bevallani a dolgot, főleg, hogy alteregójába az elsőre csendes, de pökhendi szépségbe szeret bele Tarō. Betegség: cross-dressing.

Michiru Onigawara (Rie Tanaka) – a suli nővére, ahova nebulóink járnak, emellett Mio-sempai rokona. A szexi nővérkének különös hobbija, hogy cosplay cuccokba öltözött lányokat fotóz, még a yuri hangulatú fotósorozatokat is élvezettel készíti. Betegség: moe-cosplay fétis.

Yumi Mamiya (Yuko Gibu) – Yuuno gyerekkori barátnője. A lány világhírű masszázs technika birtokosa, amivel csak a szép lányokat örvendezteti meg. Kicsit yuri beütése van néha, de elvileg Tatsukichivel is járt régen. Utálja Tarōt, és mindent megtesz, hogy az ő ártatlan Yuunóját megvédje e férfi állattól.

Noa Hiiragi (Sayuri Yahagi) – A suli zsenije. ám értelmi kapacitásai miatt nincsenek igaz barátai, ezért mindenkit perverzzé akar tenni a világon, hogy mindenki ugyanolyan különleges legyen mint ő. A gyerekes külső, és gépekkel való játék a jellemzője. Miután világ forradalmi tervei meghiúsulnak, beleszeret Tarō-ba, és ettől kezdve csak őt akarja meghódítani. Betegség: Tarō fétis és játék gépekkel.

Yukinojō Himura (Tsubasa Yonaga) – Noa aszisztense. A helyes fiú riválisának tekinti Tarōt, mivel Noa-sempai, a tipikus loli bájait magának akarja. Betegség: loli függőség.

Shizuka Sado (Kana Asumi) – Tarō nővére, akinek minden álma, hogy öcsikéjét bevezethesse a gyönyörök kertjébe, és hogy első számú feleségeként szolgálhassa. Betegség: bátyókomplexus. + Tomoko Sado (Sayaka Ohara) – Tarō édesanyja, aki lányával verseng fia szívéért. Mint érettebb, és tapasztaltabb nő, biztos benne, hogy ő lesz a Nagy Ő fia életében. Betegség: Tarō függőség.

Dōmyōji (Tomokazu Sugita) – az elsőre normálisnak tűnő bishounen, Tarō főnöke a szupermarketben, ahol dolgozik. De a szőke srác valójában imádja a 2D lányokat, és ehhez minden kiegészítőt szorgalmasan gyűjt. Betegség: virtuális lány függőség.

Az MM! alkotói – Light novel és manga gyökerek

A Xebec stúdiónak hála szép animációval jött el hozzánk ez az anime. A sorozat először light-novel formában jelent meg Akinari Matsuno tollából. A széria eddig 10 kötetet, és 2 kötet mellék történetet élt meg. A light-novel kawaii illusztrációit a QP:flapper készítette. A máig futó széria 2007-ben indult, és a Media Factory kiadásában olvashatják a japánok. A light-novel után (mert hát csak népszerű egy ilyen defektes szereplőket felvonultató szerelmi-komédia) a manga adaptáció is elindult 2008-ban, ezúttal Issei Hyoju rajzaival gazdagítva. Az egyenlőre 4 kötetes képregény a Monthly Comic Alive című magazinban fut.

A szép karakter dizájnnal, és kiváló animációval gazdagított, 12 epizódos anime sorozat pedig Tsuyoshi Nagasawa (Today in Class 5-2) rendezésében debütált. Az animáció mellett a zenei aláfestés is jó pofa, az openingben a fanservicre vadászó jelenetek mellett (szomorkás tekintetű lányok lenge öltözetben), a „HELP!! -Hell side-„ és az 5. epizódtól egy alternatív változata, a „HELP!! -Heaven side-” csendül fel. Az ending alatt Mio és Yuuno táncolgat egy hasonlóan dallamos, fülbe mászó zenécskére, a „More-more LOVERS!!”-re Natsuko Aso előadásában.

Úgyhogy aki egy szép, nyálcsorgató, mégis komédiában gazdag animére vágyik, melyben van egy kis újdonság, de a karakterek teljesen a megszokott sémából íródtak. (Eddig a kedvenc részem az volt, mikor Tarōt hipnózissal akarta Mio normálissá tenni, és a végén már annyiszor csődöt vallott ez a próbálkozása, hogy szegény Tarō a fiúkra kezdett gerjedni, ráadásul a haverjára Tsukichire indult be, akinek cseppet sem tetszett ez a felállás. Momentán sikítva menekült a barátja szeretet hullámai elől. XD). Az epizódok humor faktor szempontjából hullámzóak, van amikor tökéletesen eltalált, van amikor már túl klisés. De ettől függetlenül jó is sorozat, unalmas estéken jó kis szórakozást nyújthat. (Ui.: eddig Mionak drukkoltam a Tarō szívét meghódítók versenyében, de most már egyre inkább Yuuno párti vagyok.)

Screenshots / Pillanatképek [nggallery id=109]
Adatok
  • Japán cím: えむえむっ! / Emu Emu!
  • Angol cím: MM!
  • Rendezte: Tsuyoshi Nagasawa
  • Epizód rendező: Rie Koshika
  • Eredeti karakter dizájn: QP:flapper
  • Karakter dizájn: Kazumi Ono (2 episodes); Natsuko Fujiwara (2 episodes); Taeko Hori
  • Zene: Yukari Hashimoto
  • Eredeti alkotó: Akinari Matsuno (illusztráció – QP:flapper)
  • Megjelenés éve: 2010
  • Típus: TV-sorozat
  • Terjedelem: 12 epizód
  • Műfaj: romantikus, vígjáték, paródia, iskolai élet, seinen
  • Stúdió: Xebec
  • HivatkozásokANN (eng),  Wikipédia (eng), AniDB.net (eng); AnimeNfo (eng); Baka-Updates Manga (eng); MangaFox (eng); My Animelist (eng)
(Visited 158 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .