Kreatív Blogger Díj :) – Én is megkaptam, ehhh? ^^

Kreatív Blogger Díj – Én is megkaptam, ehhh? ^^

Kreatív Blogger Díj :) - régi

Nagy meglepetésként ért, hogy hozzám is eljutott a blog világ Kreatív Blogger díja ^^, úgyhogy ezúton szeretném megköszönni Bulykinnak és Sensinek, hogy rám (is) gondoltak a nagyszerű Doramafan portálukon, én is rendszeres olvasó vagyok náluk, mindig találok valami Must See-t :D. Az a baj, hogy fogalmam sincs kinek küldjem tovább (a szabályokban pedig 7 embernek kéne :D), de mindenki, akit olvasok, már megkapta XD, de azért még nézelődöm, hogy kijöhetne számításba még.

Akkor a díj és a szabályok:

1. Meg kell köszönni a díjat annak, aki küldte. (pipa); 2. A logót ki kell tenni a blogba. (pipa); 3. Be kell linkelni azt, akitől kaptuk. (pipa); 4. Írni kell magunkról 7 dolgot. (mindjárt pipa);  5. Tovább kell adni 7 embernek (ööö még kigondolás alatt ^^, de azt hiszem ez csak max 1 ember lesz); 6. Megjegyzést kell hagyni náluk (in progress)

Akkor hát írni kéne 7 dolgot magamról, de hát már tetemes mennyiségű infót megosztottam a Szerk menüpontban :D, azért csak összekaparok valamit:

1. Imádom a cicákat, de egy sincs (egy felsőbb hatalom nem engedi :D)
2. Nagy gót loli fan vagyok, és ha minden igaz, ősszel már lesz egy itthon is :D.
3. Szeretek aludni.
4. Megrögzött Jane Austin rajongó vagyok.
5. Van egy majdnem Magyarország alakú anyajegy a térdemen :p.
6. Kicsit szétszort vagyok, elfelejtek dolgokat…
7. …ennek ellenére nagy rend és tisztaság mániás vagyok (elsősorban a szobámban XD).

Huh, kiizzadtam ezt a hetet nagy nehezen, úgyhogy még egyszer thank you, nagy ölelés és arigatou a Doramafan csöpp csapatának a díjért. ^^

(Visited 73 times, 1 visits today)

One thought on “Kreatív Blogger Díj :) – Én is megkaptam, ehhh? ^^

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .