Kalafina: Progressive (2009.10.28.)

Kalafina: Progressive (2009.10.28.)

Kalafina - Progressive
Kalafina - Progressive

Yuki Kajiura zeneszerző (Noir, Hack.Sing, Aquarian Age, Kara no Kyoukai, Pandora Hearts) fantaszikus csapata, a Kalafina újabb kis albumot adott ki október 28-án, mely a Progressive címet viseli. A kisalbum címadó dalához PV is készült, és ez az első olyan Kalafina szám, melyben rockos dallamok is felcsendülnek. És a még nagyobb öröm csak ezután jön: a 2010 januárjában depütáló új anime sorozat, a Sora no Woto openingjét is ez a fantasztikus hangú trió fogja énekelni, a szám címe: Hikari no Senritsu.  Youtube: PV link.n
m


So-Ra-No-Wo-To
So-Ra-No-Wo-To

A Sora no Woto (Sounds of the Skies), talán az egyik legjobban várt anime sorozatok egyike, mely 2010 január 4-én indul.

A történetet Paradores készítette, Yagi Shinba illusztrálta, és a manga a Dengeki Daioh magazinban fut. Az anime változatot Mamoru Kanbe rendezi, Hiroyuki Yoshino írja a történetet, az animációt pedig az A-1 Pictures készíti. A sorozat a sci-fi, slice of life, dráma, kicsit filozófiai műfajú lesz, és egyenlőre 12 epizód terjedelműnek ígérkezik. Youtube-on már található is egy PV az animéhez, mely alatt a Kalafina dala, a Hikari no Senritsu szól. YouTube: PV link (1); PV link with Kalafina’s song (2).
Az anime mottója: „Gyönyörű dolgok, ronda dolgok, szomorú dolgok, boldog dolgok. Hogy mit milyennek találsz, csak rajtad múlik.”


Ookami Kakushi
Ookami Kakushi

Ha már Yuki Kajiuránál tartunk, másik csapata, a Finction Junction pedig a szintén 2010 januárjában induló anime szériának, az Ookami Kakushi openingjének lesz az előadója, a dal címe: Toki no Mukou Maboroshi no Sora. Ez az anime azért is lesz érdekes, mert a nagy visual novel akotó, Ryukishi07-nek az új munkája, aki a Higurashi no naku koroni, és az Umineko no naku koro ni (When they cry 1-3) szériák megalkotója. Az új sorozat az alkotó már megszokott történetvezetését folytatja, műfaját tekintve horror, thriller, pszicholóiai rejtély. A karakter dizájnt a Peach-Pit készítette (Shugo Chara!, Rozen Maiden, Zombi Loan). A történet egy 16 éves fiúról, Hiroshi Kuzumiról szól, aki nem rég költözött egy új városba a hegyekbe. Egy folyó a várost két részre osztja: egy új és óvárosra. A fiú kezd beilleszkedni új környezetébe, csak egy valakivel tartja a három lépés távolságot: Kushinasa Nemura. A lány csak egy jó tanáccsal látja el: ne menjen az óváros közelébe.


Hírek forrása: Canta-per-me.net (Yuki Kajiura fansite)

(Visited 37 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .