To Aru Kagaku no Railgun (TV-sorozat; 2009)

To Aru Kagaku no Railgun (TV-sorozat; 2009)

To Aru Kagaku no Railgun

Tavaly októberben debütált a To Aru Majutsu no Index, és az abban mellékszereplő testvérpár, Mikoto Misaka és Kuroko Shirai különálló története érkezett meg most. A sorozatot a J.C Staff készíti megint csak, a seiyuuk változatlanok, az animáció ismét látványos, és a zene is már a megszokott pörgős stílusú. Az, hogy a történet megmarad-e a „lány iskolában játszódó, közösen elpáholjuk a rossz fiúkat, miközben sokat ökörködünk” stílusban, majd még kiderül, mivel az előző sorozatnak volt egy komolyabb hangvétele is. De szerintem, ha könnyed, ha kicsit komoly is lesz, mindenféleképpen érdemes lesz nézni.

Misaka és a húga közötti se veledd, se nélküled viszonya mellett, barátaikat is megismerhetjük, az egyes szintű Uiharát, és a 0-ás szintű Santen-szant. (0-ás szint, azt jelenti nincs semmiféle természetfeletti képessége, Uihara-szannak pedig ugyan van, de nagyon gyenge). Misaka a város legerősebb elektron fegyvere, ő 5-ös szintű, a 4-es szintű Kuroko pedig a teleportálás mestere. Szóval temészetfeletti képességekben és látványos harcokban nem lesz hiány ;). Akik szerették a tavalyi kezdő sorozatot, azok idén is élvezhetik a szereplők kalandjait. További információk: ANN.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .