Gunslinger Girl -Il Teatrino- (OVA; 2008)

Gunslinger Girl -Il Teatrino- (OVA; 2008)

Gunslinger Girl -Il Teatrino-

Ez a rövid kis két része ova, az Il Teatrino sorozat folytatása. Egy pihentető, valamint sok dologra magyarázatot adó kis történetecskét láthatunk, melynek Henrietta és Rico felügyelői/”testvérei” a főszereplők. Rico felügyelője, a kemény és mindig ridegnek tűnő Jean, aki talán az egész Gunslinger Girl sorozatok alatt nem mutatott annyi érzelmet, mint ebben a két epizódban. Éppen egy veszélyes küldetésen van túl Rico-val, amikor újabb kísérletek miatt, a Társaság úgy dönt, hogy ad a lányoknak egy kis vakációt, hogy hátha ez pozitívan befolyásolja a mentális állapotukat. Jean, és testvére José, aki egyben Henrietta felügyelője is, régi családi nyaralójukba utaznak el. Ahol nem csak a fiúk elhunyt csaladtagjainak emléke kísérti őket újra, hanem a mérgező bosszú is.

A fiútestvérpár elvesztette régen szeretett hugocskájukat Enricát. Az élők sorsa mindig nehezebb az állandó emlékezés miatt, főleg, hogy annyi közös pillanatot mulasztottak el szeretett kishugukkal. És lehet, hogy a Társaságnál csak saját bosszújukat akarják beteljesíteni, de a rájuk bízott lányok révén, újra átélik a testvéri szeretet egy halvány utánzatát, mely szomorúsűgukra nyújt vigaszt, és enyhíti bűntudatukat.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .