Ayakashi Japanese Classic Horror (TV-sorozat; 2006)

Ayakashi ~ Japanese Classic Horror 07. epizód ( Tenshu Monogatari 3)

Ayakashi ~ Japanese Classic Horror

Kis párunk ugye bár elszökött a kastélyból, s egy szép napot töltenek együtt a városban. Zusho biztosítja örök szerelméről Tomi-Himét, s megkéri, hogy szökjenek el együtt, egy idegen faluba, s ott éljenek életük végéig boldogan. Tomi Hime ebbe bele is egyezne, ekkor azonban megjelenik az a bizonyos vénasszony, a Forgetten Godsok közül. Visszahívja azonnal Tomi Himét a kastélyba, s figyelmezteti, hogy reméli, hogy a lány, nem követi el az édesanyja hibáját. Majd a kastélyba visszatérve, Tomi Himét a szolgák szobájába vezeti, ahol betegen fekszik az a lány, Susuki, akit megsebesített, mikor Zushot meg akarta védeni annak támadásától. Susuki nem sokkal Tomi Hime távozása után meghal…

Tomi Hime, a hercegnő, ezután komoly döntést hoz. Szakít Zushóval, s közli vele, ha még egyszer a szeme elé kerül, akkor megöli. Zusho nehezen hajlandó fel adni szerelmét, de látva Tomi Hime elutasító magatartását, boldogságot kívánva neki, végül elhagyja a kastélyt… Zushi ezek után feleségül veszi mennyasszonyát, bár még mindig Tomi Himébe szerelmes, de be kell látnia, hogy köztük soha többé nem lehet semmi, mivel Tomi Hime, egy Forgetten Gods, ő meg csak egy ember… Egyetlen emlék maradt szerelméről, egy gyönyörű hajtű, mit első találkozásukkor hagyott el a lány, s Zuhso találta meg.

Így, ugyan boldogtalanul, de nyugodt életet él Zusho kis falujában, fiatal hitvesével. Egy nap, azonban felesége megtalálja azt a bizonyos hajtűt, s természetesen tudja, hogy kinek a tulajdona. Elmegy a földesúrhoz, s megmondja neki, hogy Shirasagi-joban (ez a kastély neve, ahol Tomi Hime él a többiekkel) van az elveszett értékes sólyom, a kastély démon űrnőjének fogságában. A földesúr, akiről semmi jót nem lehet mondani (kegyetlen, erőszakos, s mindig furcsa dolgokat művel a nőkkel – először szeretkezik velük, majd megöli őket), ezt meghallva egy hadsereget szervez, hogy lerombolja a kastélyt, s hogy visszaszerezze a sólymot.

Zusho miután tudomást szerez a támadásról (persze arról nem tud, hogy ez a feleségének köszönhető), elhatározza, hogy felkeresi Tomi Himét, s figyelmezteti. De igazából nem aggódik, mert tudja, hogy a Forgetten Gods-okat nem ölheti meg senki. Na, ekkor találkozik, két lökött démonukkal, akik segítettek neki bejutni a kastélyba, s ők ijesztik meg azzal, hogy a kastélybeliek nagyon le vannak gyöngülve, mivel régóta nem ettek, meg ennyi emberrel ők se tudnak egy könnyen végezni. Zusho tehát azt választja, hogy Tomi Hime ölje csak meg őt, hogy így erős legyen, ezért búcsúlevelet hagy feleségének, s örökre elhagyja a falut…

Tomi Hime persze mikor meglátja, vissza akarja küldeni, de Zusho előveszi a kardját, hogy a lány azzal végezzen vele. A hercegnő, már majdnem meg is teszi, amit kérnek tőle, ám végül még sincs hozzá ereje. Így ismét szerelmet vallanak egymásnak, s elhatározzák megint csak, hogy együtt élik le hátralévő életüket. Éppen készülnek távozni, mikor az egyik szolga jön, s megmutatja Tomi Himének a hatalmas sereget mely a kastély előtt áll. Vajon hogyan fognak megmenekülni?

(Visited 42 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .