Tomoko Hayakawa: Dengeki Love Machine

Tomoko Hayakawa: Dengeki Love Machine

Tomoko Hayakawa: Dengeki Love Machine

A Denkegi Love Machine című mangát Tomoko Hayakawa készítette. A manga maga 5 külön történetből áll: Electrical Shock Love Machine ; My Baby ; Like In Cinderella és a Don’t Get Me Into It .

Ezeknek a történeteknek természetesen a középpontjában a szerelem, és a vágy áll. Így műfajuk a következőképpen határozható meg: romantikus, vígjáték, s egy nagyon pici erotika. A sztorik alapja mindig egy nagyon helyes bishonen fiú és bishoujo lány, akik közül a lány veszi irányítása alá a „dolgokat” :). A négy történetből én csak a Like In Cinderella című sztorit nem tudtam egyenlőre beszerezni, szóval erről még nem tudok semmilyen infót adni, de a többiről természetesen írok jó sok mindent.

Mindenesetre a grafika gyönyörű, nagyon tetszenek a karakterek megrajzolása, s a történetek is nagyooon romantikusak. Akkor kezdeném is az első történet bemutatását :)…

I.történet: Electrical Shock Love Machine

Történet bemutatása: A történet főhősnője Madoka-san, egy középiskolás, gyönyörű lány. A suliban ő a legnépszerűbb lány, és minden fiú vele szeretne járni, így nincs olyan nap, hogy ne kapna szerelmes leveleket, vagy ajánlatokat, de ő ezeket mindig visszautasítja, s azt mondja hogy őt nem érdekli sem a szerelem, se a fiúk.

A történet is pont így indul, éppen egy srác vall neki szerelmet, ő pedig kikosarazza, de a fiú egy kicsit elkezd erőszakoskodni vele, mire a semmiből egy könyv repül az illető srác fejére. Madoka ekkor pedig szembe találja magát a világ leghelyesebb pasijával… Első látásra beleszeret, de erre ő még nem jön rá kezdetben, hiszen még sosem volt szerelmes. Ráadásul hogy még szűz, sőt még nem is csókólózott ezelőtt, így ennek az érzésnek a hatására teljesen elveszti testének irányítását. Egyre furább dolgokat kezd el művelni a fiú közelében, akiről kiderül, hogy Bansaku-kunnak hívnak.

Ilyen fura dolgok pl.: minden ok nélkül bekapja a srác ujját 🙂 , utána leskelődik, letámadja…stb. Mivel a suli legnépszerűbb lánya, így a fiú is egyre népszerűbb lesz, főleg a lányok körében, de neki kezd elege lenni ebből az egészből… A srác ezért elég keményen beszél vele, a lány egyik ilyen akciója alkalmával, mégpedig azt, hogy rengeteg fiú van rajta kívül, akik szívesen lefeküdnének Madokával, s ő nem szereti ha szórakoznak vele… Persze ez nagyon rosszul esik a lánynak.

Ha ez nem lenne elég, osztálytársai kiszúrásból, megkérik Madokát, hogy takarítsa ki a fiú öltözőt az órák után… Na ja, Madoka oda is megy, de az öltöző nem üres, ugyanis  Bansaku-kun éppen öltözködik… Madoka persze nem akarja megint kihozni a fiút a sodrából, ezért felszólítja hogy öltözzön fel, ő pedig el akarja húzni a csíkot, de „kedves” osztálytársai bezárják rájuk az ajtót… Így nincs más választásuk, mint hogy várnak míg valaki észre nem veszi őket. Madoka pedig felül az ablakpárkányra, s haját ahogy fújja szél, Bansaku észre veszi végre, hogy nem semmi csajszi :).

Madoka pedig észreveszi, hogy a fiú bámulja…erre Bansaku zavarba jön, s hirtelen ezsébe jut, hogy akár az ablakon ki is szökhetnének…ekkor Madoka nem tud ellenállni a vágynak, hogy megcsókolja a fiút…ezután pedig leteperi a földre, de a fiú még „időben” megállítja, s jó mérges lesz… Ekkor kinyílik az ajtó, s betódulnak a „kedves” osztálytársak, mondván, hogy az egész jelenetet filmre vették, s hogy minden fiú a suliból csak Madokát akarja… Erre Bansaku nagyon dühös lesz, s nem hajlandó többet szóba állni a lánnyal. Madoka pedig összetört szívvel üldögél másnap az osztályteremben, s már megint Bansaku-kunra gondol… Barátnői próbálják megvigasztalni, s ekkor felnyitják a lány szemét, hogy azért csinál ilyen zavarbaejtő dolgokat, mert szerelmes a fiúba… Madoka erre egy lepedőbe csavarja magát, hogy ne tudjon semmi fura dolgot csinálni imádottja előtt, s a fiú elé áll, és szerelmet vall neki. De mivel úgy érzi,hogy ehhez már túl késő, éppen indulni akar, amikor a fiú mellé lép, és… megcsókolja a lányt. Szóval Happy End lesz 🙂 . A két fiatal egymásra talál, s minden megoldódik . 🙂

II.történet: My Baby

Történet bemutatása: Aki Morimura az iskola szupersztárja, a leghelyesebb fiú a gimiben, akiért bomlanak a lányok, végzetes „bűnt” követett el, a vele egyidős, más osztályba járó Mao ellen tudtán kívűl. Mao egy makacs, nagyon magabiztos, s különlegesen erős lány, a suli akár legerősebb fiújával is felvehetné a versenyt. Elhatározza, hogy revansot vesz Akin, akit ki nem állhat, s el nem tudja képzelni, hogy mit szeretnek rajta a lányok annyira.

Éppen tervezgeti, hogy mit fog tenni a fiúval, mikor véletlenül megcsúszik az ablakpárkányon, s lezuhan. Na és kinek a hátára esik? Természetesen Akiéra. Szegény fiúnak eltörik néhány bordája, s elég gyengévé válik, s nem tudja legyőzni az őt ostromló lányok hadát, akik mindenáron a barátnői akarnak lenni. Mao felelősnek érzi magát mindezért, lelkiismeret furdalása van, ezért elhatározza, hogy minden áron meg fogja védeni a fiút, amíg meg nem gyógyul.

A srác persze kezdetben nem nagyon lelkesedik az ötletért, hisz milyen férfi az akit egy lánynak kell megvédenie? De az együtt töltött idő alatt elég jó barátok lesznek, s a lány megtanítja a fiút arra, hogy mi is az a szeretet. Még egy csók is elcsattan, Mao megcsókolja Akit, s rájön, hogy ő is beleszeretett a fiúba. De a srác végül meggyógyul, s már nem kell megvédenie. Azonban Mao nagyon szenved, mert Akinak naponta több lány is szerelmet vall, de Mao nem tudja, hogy Aki szereti-e, azt hiszi a fiú haragszik rá, amiért megcsókolta. Azonban Aki még sem bír el egy őt ostromló lánytömeggel, így Mao akcióba lép. Miután végez könnyezve elvonul, mire Aki utána megy, a hátára kapja, s elviszi magával :). Megcsókolja a lányt, s végül összejönnek. 🙂 Minden jó, ha a vége jó.:)

IV.történet: Don’t Get Me Into It

Történet bemutatása: Megu Takigawa első éves egyetemistalány, s szabad idejében nála fiatalabbakat szokott korrepetálni. Új tanítványa Ichirou, egy nagyon másodikos gimnazista, helyes, problémás fiú, aki mindent megtesz, hogy lehetetlenné tegye azt, hogy bárki is taníthassa(eddig több mint 3 tanárt tett idegileg tönkre:)). Megu azonban felveszi a kesztyűt, s mindent megpróbál, hogy a számára igenis vonzó fiút kordában tartsa. Ráadásul a fiúval, elég zavarba ejtő helyzetekbe kerül, s a srác egyszer majdnem meg is csókolja.

Azonban egyin hétvégén, mikor Megu a barátaival elmegy egy kicsit lazítani, s éppen indulna haza, de az egyik srác erősen ráhajt, s próbálja marasztalni, amikor Ichirouval összefutnak. Ichirou azonban nincs egyedül, vele van állítólagos barátnője is, így Megu enged az unszolásnak, s elmeyg szórakozni azzal a fiúval. Ettől kezdve bonyólódik a helyzet, hiszen Megu beleszeret a fiúba, ráadásul meg is csókolja, erre a lány nagyon zavarba jön, s a fiú korábbi szavaival élve azt mondja, hogy nem történt semmi különös, egy-két csók még nem jelent semmit, ráadásul 2 évvel öregebb a srácnál, aki meg nagyon gyerekesen viselkedik, ezért Ichirou azt mondja neki, hogy nincs szüksége rá. Így Megu egy ideig szünetelteti a fiú tanítását. De végül úgy dönt, hogy folytatja ezt a munkát, hiszen látni szeretné a fiút. Tehát elmegy, s tisztázódik néhány félreértés , s ők is összejönnek :).

Egyenlőre ennyit erről a mangáról :)) Remélem sokaknak tetszik majd:)

(Visited 48 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .