Shin Angyou Onshi (mozifilm; 2004)

Shin Angyou Onshi (mozifilm; 2004)

Shin Angyou Onshi (mozifilm; 2004)

Az Aoi anime oldalán található ismertető alapján figyeltem fel e animére, mely karaktereivel, s történetével rögtön elnyerte tetszésemet, s másfél hét alatt (nagy nehezen) ^^ sikerült beszereznem. Csak belenézegettem eddig, mert végig nézni nem volt időm, de nagyon jó kis mozifilm! ^^ Misztikus hangulata van, a főszereplője egy fiú, aki különféle szellemszerű lényeket tud előhívni. Célja hogy segítsen a szegényeken…

Mellette megjelenik egy titokzatos lány is, aki egy igazi gyilkológép, de valójában egy nagyon is érzékeny lány. Az ő kalandjaikat követhetjük nyomon. Az anime igazi fantasy alkotás, van benne akció, harc, dráma, szerelem is (bár nem ezen van igazán a hangsúly).

Az anime 2004-ben jelent meg, 87 perces. A karakter dizájn valami lenyűgöző, s a mozgások, a harcok nagyon spécin vannak kidolgozva benne. A háttérzenék nagyon szépek, főleg az endingje, ami igazi fülbemászó dallam.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .