Paradise kiss (TV-sorozat; 2005)

Paradise kiss 11.epizód

Paradise kiss (TV-sorozat; 2005)

A divat bemutató fergeteges volt! Yukari valami elképesztően gyönyörű lett…a ruha pedig maga a csoda… De sajnos nem kis csapatunk nyerte meg az első díjat :(, csak másodikok lettek. De ez nem tőrte őket le annyira. Jó kedvvel csaptak egy kisebb bulit, azonban Yukarit nagyon megviselte a dolog, s elájul. Végül Georgi lakásán ébred fel, ahol idéretének betartását várják tőle ^^, de haza kell mennie. Így is elkésik otthonról, s az édesanyja ad neki egy pofont. Közben Georgival végra úgy tűnik, hogy minden rendben. A fiút egy új oldaláról is megismerte a lány.

De hogy legyen egy kis csavar, az előző részben megjelent Kaori, találkozni akar a sráccal. Yukari egy picit féltékeny, de nem mutatja ki… Georgi pedig, mintha meg akarná vigasztalni, elmondja neki, hogy ők ketten csak barátok. Másnap, Yukari piros folttal az arcán indul a fotózásra (a második és első helyezetteket lefotózzák, s készítenek egy hatalmas plakátot a szervezők). A nap végén kap Yukari is emlékbe pár képet, melyet ki tesz nappalijuk asztalára, s mikor a suliból hazaér mit lát? Hogy az a kép gyönyörűen be van keretesztetve, s a falon van. ^^ S már csak egy epizód van hátra az egész sorozatból, és sajnos vége lesz… Ai Yazawa nagyon jól kitalálta ezt a történetet, eddig is nagyon tetszettek a művei, de nálam ez volt tőle eddig a legjobb. ^^ (Persze a Kagen no Tsuki után.)

(Visited 80 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .