Paradise kiss (TV-sorozat; 2005)

Paradise kiss 10.epizód

Paradise kiss (TV-sorozat; 2005)

S eljött a divatbemutató napja! Yukari teljesen össze van zavarodva. Megijedt e hirtelen kihívástól. Emellett egy új szereplő is megjelent a színen Kaori személyében (s ha az uccsó részben ugyanaz lesz, mint a mangában, akkor én teljesen kész leszek ! Ugyanis Kaorival kapcsolatos dolog tőrtént a manga végén).

Ebben a részben kicsit megismerhettük közelebbről Isabellát… kiderült róla pár dolog, ami nekem valahogy elsőre nem esett le… de ezt még nem akarom lelőni… a lényeg: ő is milliomos, úgy mint George, van egy Sebestian nevű komornyikja, egyedül él egy hatalmas házban, s Georget már általános iskolás kora óta ismerte. Sőt együtt kezdtek el ruhákat tervezni! Ráadásul Isabell fontos szerephez is jut ebben az epizódban, hiszen mesél magáról Yukarinak, a félelmeiről, s gyengéiről, s ezáltal a lányba egy nagy adag önbizalmat önt… S mikor Yukari felveszi az általuk tervezett ruhát…mindenki szava eláll… (George ötlete: kék rószákkal díszítette A ruhát)

(Visited 40 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .