Paradise kiss (TV-sorozat; 2005)

Paradise kiss 09.epizód

Paradise kiss (TV-sorozat; 2005)

Yukari és George veszekedése óta 6 nap telt el. Ezalatt a pár nap alatt nem találkoztak egymással, nem is hívták egymást, ugyanakkor mindketten szenvednek. Yukari keményen, szinte éjjel-nappal csak tanul, nem eszik, nem alszik, így teljesen ki van. Szomorúságából, csak Hitoriki-kun barátsága, és modell karierrjének kezdő, de biztos lépései ébresztik fel. Eközben a Paradise Kiss-nél teljes a káosz.

Miwako ki van borulva, hiszen a divatbemutatóig csak 2 nap van hátra, s még nincsenek készen a kiegészítők. Ők is rengeteget dolgoznak, még a sulijukban is csak ezzel foglalkoznak, s hát pechükre az egyik tanár rajta kapja őket nagy munkájuk közepette, s elkobozza tőlük a kész darabokat. Ha ez nem lenne elég, Miwako aggódik Carrie-ért (Carolinének hívják Yukarit, s Carriének becézik), meg Georgiért is. Eközben Yukari egy nehéz nap után éppen hazafele tart, mikor megpillantja sulija előtt az alvó Georget a kocsijában. Ekkor a lány elveszíti az eszméletét, s legközelebb a korházban tér csak magához. (ahova természetesen George vitte be) És igen! Kibékülnek! Mostmár „csak” a verseny miatt kell aggódniuk a fiataloknak…

(Visited 49 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .