Paradise kiss (TV-sorozat; 2005)

Paradise kiss 08.epizód

Paradise kiss (TV-sorozat; 2005)

A sorozat második nagy fordulópontja: Yukari és George összevesznek. Mégpedig azért, mert hiába élnek együtt, egyikük se érti meg a másikat. Hiába szeretik egymást, nem értik a másik gondolatait, tetteinek mozgatórugóit.

A konfliktus abból lesz, hogy Yukarit felvenné egy modell ügynökség, s tanítattná. Igen ám, de ehhez kellene a szülei beleegyezése is, de ő elszökött otthonról. A többiek azt tanácsolják neki, menjen vissza a családjához, s próbáljon az édesanyjával mégegyszer beszélni. Yukari döntésében a kezdő lökést pedig a George édesanyjával való találkozás adja meg, aki egy fiatal, de már a modell szakmából kiöregedett, felelőtlen nő.

Yukari rájön, hogy nem akar olyan lenni, mint George anyja (mindig másokra támaszkodik,s nem hoz önálló döntéseket). Így Yukari elhatározza, hogy haza költözik, mivel tudja hogy szeretik a szülei, s ha valamit tényleg komolyan gondol, akkor nem fogják megakadályozni álmának a beteljesedését. Ezt megszeretné beszélni Georgeval is, ő azonban haragszik a lányra, mert az nem mondott neki semmit a modell ügynökséggel kapcsolatban, hanem csak másoktól tudta meg. Tehát a balhé kitört közöttük, Yukari haza rohant édesanyja tárt karjaiba, aki végre meghallgatta, s elfogadta lánya döntését. Támogatni fogja Yukari modell karrierjét, de csak akkor ha a lány közben elvégzi az iskolát. Yukari előtt kemény napok állnak, mivel sokat hiányzott a sulijából, így rengeteget kell pótolnia.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .