Paradise kiss (TV-sorozat; 2005)

Paradise kiss 04-05.epizód

Paradise kiss (TV-sorozat; 2005)

A két részben Yukari teljes megváltozását, átalakulását figyelhetjük meg. Amellett hogy Georgival kölcsönösen szerelmet vallanak egymásnak, a lány elhatározza, hogy ott hagyja a sulit, s elmegy modelnek. De kezdjük az elején:

A 4. részben Yukarin már látszanak a „tűnetek”. Egyre többet van Miwakoékkal, nem tanul, s gondolatai csak Georgi körül forognak+minden áron segíteni akar csapatunknak a ruhatervezésben… Egy este ki is marad otthonról, s majdnem Georgival tölti az éjszakát. Georgi pedig egyre furábban viselkedik a lány szemében, folyton veszekednek egymással. Valamint Yukari elhatározza, hogy beszél szüleinek a Paradise Kiss-ről, a divattervező fiatalokról, arról hogy ott hagyja a sulit, mivel mindezekkel kapcsolatban eddig szüleinek hazudott. Persze elzavarják otthonról, s átmenetileg Arashinál száll meg, akinek van egy kicsi lakása… A lány ezután elkezd munkát keresni. Az 5.részből kiderül, hogy Georgi egy gazdag, milliomos cégtulajdonos törvénytelen fia, s 14 éves kora óta, egy gyönyörű, luxus apartmanban él… (folyt. köv)

(Visited 46 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .