Legjobban várt animék 2017 tavaszán (közönségszavazás eredménye)

Mint minden animés kerekasztalon, most is szavazhattatok arról, hogy Ti milyen anime-sorozatokat vártok 2017 tavaszán. Végül kevesebb, mint egy hét alatt 302-en voksoltatok leendő kedvenceitekre. Az eredmény számomra meglepő lett, a kevés jó címet felvonultató szezonból inkább a folytatásokra voltatok kíváncsiak. Új animék közül az Eromanga-sensei küzdötte fel magát az első helyre, amit a Shingeki no kyojin 2. évada követett, és hihetetlen, de a Frame Arms Girl lett a harmadik! Ennyi fiú voksolt volna? Ha kíváncsiak vagytok az új szezonos és egyúttal érdekesebb animék ismertetőire, akkor egy válogatást itt tudtok megtekinteni hozzájuk. A szavazás eredményét pedig alább tudjátok csekkolni:

(Visited 4 258 times, 1 visits today)

One thought on “Legjobban várt animék 2017 tavaszán (közönségszavazás eredménye)

  1. Aminek örülök, hogy „sokan” várták a Renai Boukun-t, a Zero No Sho-t és a Re:Creators-t! Aminek nem nagyon örülök, hogy a soha véget nem érő harcos shonen animék még mindig ennyire kelendőek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .