Legjobban várt animék 2016 őszén – Közönségszavazás eredménye

blog-post-cover

A 2016-os nyári animés kerekasztalra megint indítottam szavazást. Ennek két célja volt. Ti szavazhattátok meg, hogy mely animés tv-sorozatokról beszéljünk még az animés kerekasztalon – az első három legtöbb szavazatot kapó sorozatot mindig meg is vitatjuk. Illetve megnézzük, hogy összességében Ti milyen animéket vártok a legjobban az új szezonban. Ami a szavazás érdekessége volt, hogy most ősszel először szétszedtem az animéket három kategóriába, így külön-külön szavazhattatok animés tv-sorozatokra, rövid animesorozatokra (TV-shortokra) és animés mozifilmekre. Az eredményeket pedig alább láthatjátok! (Meglepő, hogy most ősszel nem húzott el nagyon egyik széria sem. Ennyire gyenge lenne a felhozatal? Mit gondoltok róla? Véleményeiteket írjátok meg nyugodtan a komment szekcióba! ^^)

tv-sorozatok

tv-short-kep

anime-mozifilm

(Visited 2 326 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Legjobban várt animék 2016 őszén – Közönségszavazás eredménye

 1. Néha nehéz az embernek szavakba ölteni az örömét, de még is valahogy meg kell tudnunk fogalmazni azt az örömöt, ami majd ér minket. Számomra érdekes volt olvasni; illetve végig nézni a listát, hogy mik lesznek azok az anime sorozatok vagy filmek, amik meg fognak jelelni. Kíváncsian és izgatottan várom az újdonságokat és a szebbnél szebb meglepetéseket. Nem régiben külföldön jártam egy konferencián, ami mind szakmai tudással és humorral gazdagított. Eme konferencián találkozhattam egy fiatal emberel és feleségével, akik elmondták, hogy: Isten lássa a lelküket, de ők jobban várják az anime megjelenéseket, mit a nemzeti konferenciákat. Mit ne mondjak, igazuk van és remélem, hogy, kellemes meglepetésekben lehet majd részünk. Kívánok minden kedves olvasónak kellemes és izgatót várakozásokat. Most csak várni lehet. Tudom, hogy keserves, de mindennek megvan a maga ideje. Úgy, mint a dagálynak és az apálynak. Senki sem tudja azt megváltoztatni. Amikor a kivárásnak van itt az ideje, várakozni kell.
  Murakami Haruki

  1. Azta nagyon szépen fogalmazol. Murakami idezért külön köszönet. 🙂 Éppen most olvasom a Flippert tőle. Te is Murakami rajongó vagy? Én imádom őt. 🙂 Én is kíváncsi vagyok mindig milyen új sorozatok/filmek lesznek.

   1. Kedves Kicsi Hölgy!
    Nagyon szépen köszönöm a válaszát és a kérdéseit. Igyekszem magamhoz méltóan és tisztességesen is választ adni. Már nagyon régen olvastam tőle is bármit mostanság az igazat meg vallva nagyon le kötnek a teendőim, de igyekszem a tőle kapót idézetek szerint cselekedni. Néha annyira jól illenek a minden napi teendőimhez, vagy ha valamit épen nem tudok, igyekszem valamelyik idézetére hagyatkozni. Olyan számomra mit egy iránytű mindig meglobogtatja a szívem. De ha ajánl, valami jót tőle nagyon szívesen el olvasom.
    Az ember szíve éjszakai madár. Csendesen vár valamire, és ha eljött az idő, egyenesen elrepül felé.
    Murakami
    Ezer köszönettel és kézcsókkal.

    1. 🙂 Nekem az 1Q84 és a Kurblimadár krónikája a kedvencem tőle. Ezeket is ajánlanám. De szerintem már rég olvastad őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .