Animekritika videóverseny az őszi MondoConon (2016. október)

Szereted kimondani a véleményedet? És emellett még kreatív is vagy? Harmadik alkalommal rendezzük meg animekritikus vlogger-versenyünket, amin megmutathatod magad! Idén egy kis újdonsággal is készültünk. A legjobb műveket levetítjük az októberi MondoCon nagyszínpadán, több ezer néző előtt!

SZÖVEGES KIÍRÁS 


MI A FELADAT?

Mi volt a kedvenc animéd 2016-ban? Melyik sorozat fogott meg annyira, hogy még mindig azt gondolod, „ilyen jó animét biztos nem fogok látni egy jó darabig”? Most itt a lehetőség, hogy bemutasd nekünk ezt az animét! Lehet friss sorozat a 2016-os évből, de lehet régebbi is, a lényeg, hogy felelj meg a kiírásnak, avagy: “A legjobb anime, amit 2016-ban láttam”!

HOGYAN INDULHATSZ A VERSENYEN?

Készíts egy minimum 1,5 perces videót, amiben bemutatod kedvencedet. Lehetsz vicces, veheted vérprofira, felveheted saját magad, de illusztrálhatod képekkel is azt, amit mondasz. Erről tavaly készítettem egy szuper útmutatót: Hogyan legyél jó anime vlogger? Tippek leendő YouTubereknek. Olvasd el, ha elakadsz bárhol!

A videót rögzítheted telefonnal, vagy videókamerával, a kivitelezést teljesen rád bízzuk. A kész videót töltsd fel bármilyen fájl megosztóra (pl.: Dropbox, Google drive, Sendpace, WeTransfer stb.) majd az alábbi jelentkezési lap kitöltésével juttasd el hozzánk azt.

>> JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2016. október. 1. (szombat) éjfél <<

>> A VERSENY JELENTKEZÉSI ŰRLAPJA <<

HOGYAN VÁLASZTJUK KI A LEGJOBBAKAT?

A beérkezett pályaműveket igazi veterán vloggerek és videókészítésben jártas szakik fogják elbírálni, név szerint:

HA KÉRDÉSED LENNE…

Játékszabályzatunkban minden további részletet megtalálsz, de ne fogd vissza magad! Ha felmerül benned bármilyen kérdés, akkor a [email protected]-ra küld el nyugodtan azt. Leveledre maximum 24 órán belül választ kapsz. Az előző animekritikus videóverseny nevezőit és nyerteseit itt nézheted meg inspirációul. Mindenkinek jó videó készítést kívánunk! Alig várjuk, hogy láthassuk a műveiteket! 🙂

A verseny állásáról mindig itt informálódhatsz: Mondo Magazin Facebook oldal, Őszi MondoCon Facebook esemény, MondoCon YouTube-csatornája, garaitimi.hu

(Visited 1 006 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .