TOP 10 animekarakter, akikkel fiúk/lányok randiznának

Tokyo Otaku Mode 100 országba terjesztett egy nyílt kérdést fiúknak és lányoknak: ki az a 10 animekarakter, akikkel szívesen randiznának. A fiúk 590 karaktert javasoltak e kérdésre, míg a lányok összesen 400-at. A befutók pedig a következők lettek az összesítések végén:

A TOP 10 női karakter, akikkel otaku fiúk randiznának:

Képet szerkesztette Fullmoon.
Képet szerkesztette Fullmoon.

 

1. Sword Art Online – Asuna

2. One Piece – Robin Nico

3. Naruto Shippuden – Hyuga Hinata

4. One Piece – Nami

5. Fairy Tail – Elza Scarlet

6.  Spice and Wolf – Holo

7. Highschool DxD – Gremory Rias

8. Fairy Tail – Heartfilia Lucy

9. Oreimo – Kuroneko

10. K-on! – Akiyama Mio

A TOP 10 férfi karakter, akikkel az otaku lányok randiznának:

Képet szerkesztette Fullmoon.
Képet szerkesztette Fullmoon.

 

1. Shingeki no Kyojin – Levi

2. Kaichou Wa Maid-sama! – Usui Takumi

3. Kuroshitsuji – Michaelis Sebastian

4. Vampire Knight – Kiryu Zero

5. Free! – Tachibana Makoto

6. InuYasha – InuYasha

7. Naruto Shippuden – Uchiha Sasuke

8. One Piece – Zero Roronoa

9. One Piece – Portgas D. Ace

10. Naruto Shippuden – Hatake Kakashi

 

Forrásrocketnews24jin115crunchyroll

Kommentárom:

Meglepődtem a fiúk/lányok kedvence listáján (túl shônenes, hol vannak a komolyabb nők/férfiak?). Olyan, mintha milliónyi tini statisztikáiból szürték volna le az eredményeket. A melegnél és melegebbnek tűnő Makoto (Free!) miatt dobtam egy hátast!

Nálam, ha fiú lennék: Kusanagi Motoko (GITS), de Blois Victorique (Gosick), Shiina Mayuri  (Steins;Gate), Chitanda Eru (Hyôka), Takanashi Rikka (Chuunibyô), Littner Yoko (TTGL), Ayanami Rei (NGE), Valentine Faye (Cowboy Bebop), Mine Fujiko (Lupin III) és Kuriyama Mirai (Kyôkai no Kanata) vezetnének.

Lányként (ez kicsit könnyebb, mivel a női karakterekkel azonosulok szívesebben, a bejövős férfiakat könnyebben összeszedem, hiszen eleve kesebben vannak): Kôgami Shinya (Psycho;Pass), Ookôchi Sakuya (Kaikan Phrase), Chiaki Shinichi (Nodame Cantabile), Oreki Hôtarô (Hyôka), Kamina (TTGL), Otonashi Yuzuru (Angel Beats!), Michaelis Sebastian (Kuroshitsuji), Mudo Setsuna (Angel Sanctuary), Tsunashi Takuto (Star Driver), Kaburagi Kotetsu T. (Tiger & Bunny)

(Visited 4 996 times, 1 visits today)

5 thoughts on “TOP 10 animekarakter, akikkel fiúk/lányok randiznának

  1. Ja, a fiúk listája elég shounenes (vagy mondjuk úgy, hype-os, de az mind a két félre igaz most), seinen holmit talán csak Horo képvisel igazán, amennyiben a light noveleket vesszük alapul. Oké, kicsit tsuntsun, komolytalankodó, de keresve se lehet találni jobb üzleti és gazdasági érzékkel bíró embert (vagyis farkasistent). A gárdából talán ő az, aki ér is valamit, a többi inkább „dugózsák”, hogy ezzel a szóval éljek.

    Bár a saját listán megakadtam: Victorique? De hát ő még gyerek! Ennyi erővel Illyasviel is lehetne. =D Faye-jel és Fujikóval egyet tudok érteni, Motoko sanszos lenne, a többi kuka. Akkor már inkább ezzel tölteném fel a személyes listám: Asuka S. Langley (Evangelion), Emeraldas (Queen Emeraldas), Koakuma (Touhou), Kotobuki Nanase (Bungaku Shoujo), Hanna-Justina Marseille (Strike Witches), Eruruu (Utawarerumono), Narusegawa Naru (Love Hina).

    1. Victorique: Imádom a lolikat és ha mellé még tsundere is, akkor nyamm! 😀 Jó, kiskorú, de cukiii. 🙂 Szerencsére csak elméleti szint ez ><, így nem csukhatnak le liliomtiprásért. Asukán L. (NGE) én is gondolkoztam :D, de nekem ő túl vad :D.

  2. Vicces a lista, de még viccesebbek a reakciók rá. Az emberek el se gondolkoztak azon, hogy az adott szereplővel eredetileg még szóba se tudnál állni, míg le nem nyűgözöd valahogy. Másik része meg annyira zárkózott és antiszociális, hogy nem fog veled 2 szónál többet beszélni a randin. Mondjuk hallottam már olyat, aki képes órákat hallgatni és közben élvezi, de ez elég ritka kivétel lehet. Annyira álszent nem leszek, hogy kizárnám azokat a shounenes karaktereket, akikkel lehetséges beszélgetést kezdeményezni és alapvetően nem tetvek… hiszen egyetlen randiról van szó, nem pedig komolyabbról. Seinen karaktereknél meg nem mindegy, hogy felérek-e az adott karakterig. Emeraldas például olyan magasságokban szárnyal, hogy szinte rá se mernék nézni élőben. Faye meg tuti kezelhetetlen lenne és kiforgatna minden pénzemből 2 perc alatt. xD

    1. hehe 🙂 Igen, én inkább úgy fogtam meg a dolgot, hogy kit kedvelek annyira, hogy bárcsak létezne a valóságban is :D. Bár lehet, hogy ez nem jó hasonlat… XD

  3. nem sértegetek de azok akik választoték fos izlésük van levi sebby aki <3 a sok közül…xd

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .