Turn me on – Girls are so complicated [by Fullmoon88 / 2011. Spring]

Turn me on - Girls are so complicated
Turn me on – Girls are so complicated

Lassan egy hónapja elvesztem innen a blog szférából, de élek, mangát olvasok, animézek ha van időm, ebből csak a bloggolásra nincs kapacitásom a szakdolgozat leadása körüli hajcihő, meg záróvizsgák, beadandók miatt (a Ba végzősök élete se fenékig tejfel, főleg annak aki nem csinálta meg előre az órákat XD). Úgyhogy a nagy izgulási/tanulási maraton közben még egy jó kis bél bacit is beszerváltam, ami kiütött két teljes hétre, szóval most mindenre van időm, csak az oldalra nincs. Ugyanez van AMV vágásnál is, a Mondo con Nemzetközi AMV versenyére töltöttem fel az utolsó előtti pillanatokban ezt a videót (sztem máshova most nem lesz időm feltöltögetni). Tőlem szokatlan módon most egy vicces, szerelmetes példányt gyártottam, mert másra nem volt lelki kapacitásom – két szakdoga írási izgulás között jó volt vlmi poénoson szorgoskodni. (+ Mondo conon ott leszek, kell valami kikapcsolódás már.)

Története sztem nincs, egyszerű szórakoztatás a cél, talán csak annyi hogy mi nők is tudunk perverzek lenni, ha pasikra kerül a sor, na meg elég complicated-ek vagyunk a szerelemben – „why so complicated i know you wanna turn me on” – asszem ezzel mindent elmondtam :D. Nem tudom mennyit dolgoztam rajta, valamikor februárban kezdtem a dolgot, de voltak jó nagy szünetek a gyártása közben, lényegében az utolsó másfél percet a héten oldottam meg. (YouTube-ra nem tom felmerjem-e tölteni, mert már lassan törölni fogják az accountom a sok „szerzői jogsértő” zenei betét miatt XD – azért próbálkozok.)

Videó Facebookról, YouTube letiltja a hangot (jobb minőségért katt a HD gombra)

Videó: kevés effekt, inkább egyszerű vágást alkalmaztam, meg tőlem megszokott módon színeztem, a villogó fények nem effektek (majd látjátok mire gondolok), de azért remélem nem vált ki senkiből se rohamot :D-  a My Killer Baby AMV-hez képest kevesebbet tettem bele (asszem).

  • Animék: Amagami SS (TV), Arakawa under the bridge 1-2 (TV), Fortune Arterial (TV), B Gata H Kei (TV), Kami nomi zo Shiru Sekai (TV), Kore wa zombie desuka (TV), MM! (TV), Occult Academy (TV), Star Driver (TV), Yosuga no sora (TV)
  • Zene: James Blunt – Turn me on (main theme), The Veronicas – Take me on the floor (outro)
  • Terjedelem: 02:49; Felbontás: 1280 x 720 pixel; Bitráta: 2500; Program: Edius 6 (i’m still in love with you), Gimp
  • Link: YouTube (hang nélkül); Indavideo.hu (hanggal, kissé rosszabb minőségben); Anime Music Videos.org (adatok + letöltés); Letöltés (jobb klikk és mentés másként); AMV Art 2.0 (videó+adatok)
  • A II. Mondós Nemzetközi AMV versenyen 8. helyezést értem el vele, 71,23 ponttal ^^. Egész jó, de még jócskán gyúrni kell a top3-ba.
Pillanatképek [nggallery id=152]
(Visited 38 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .