Seitokai no Ichizon (TV-sorozat; 2009; 12 epizód)

Seitokai no Ichizon (TV-sorozat; 2009; 12 epizód?)

Seitokai no Ichizon

A Studio Deen új anime sorozata a Seitokai no Ichizon, először mint light novel, majd mint manga jelent meg. A történet eredeti koncepcióját Sekina Aoi dolgozta ki, a rendező Takuya Sato, az eredeti karakter dizájngot Kiea Inugami készítette, míg az anime változatban Kumi Horii felelt érte. A műfaj megint csak hárem, egy extra adag anime, otaku paródiával. Nekem mondjuk annyira nem nyerte el a tetszésem. Ilyen témában már született egy pár hasonló mű, így túl sok újat nem tud felhozni. Persze, akik kedvelik a műfaj sajátosságait, azoknak biztos tetszeni fog. Mivel tipikus ökörködés megy benne, tipikus szereplőkkel.

Ken Sugisaki egyedüli fiúként tagja az iskolai tanácsnak, rajta kívül 4 szépséges leányzó található még ott. Sugisaki egy ero-game mániás, hárem fanatikus, aki minden áron meg akarja hódítani a lányokat, ezért cserébe persze jó nagy pofonokat kap.

A lányok: Kurimu Sakurano a tanács elnöke, tipikus moe karakter (gyerekes testarányok), Chizuru Akaba – a hűvös, dögös, megkörnyékezhetetlen jégkirálynő, Minatsu és Mafuyu Shiina testvérek. Az egyikük a szokványos ütlegelős lányka, a másik édes kis kawai, ártatlan, nagy szemű, kicsit butácska lányka. Mint várható, mindegyiküknek van valamilyen stikje, ami elsősorban animékhez kapcsolódik. XD Poénok: az első részben pl.: a Higurashit no koro ni és az Uminekot parodízálták ezerrel.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .