Mik voltak 2016 legjobb animéi? Szavazz!

Mindig érdekesek azok a szavazások, amikor mindannyian voksolhatunk kedvenc animéinkre, amik szerintünk 2016 legjobbjai voltak – én legalábbis tuti extrán lelkes vagyok ilyenkor. Általában ezek a kérdések izgatnak: Mely animék voltak a magyar fanok kedvencei? Mely sorozatok okozták a legnagyobb csalódást? Milyen sorozatok taroltak a fiúknál, és milyen animéket imádtak a lányok? Ezért indítottam útjára a 2016 legjobb animéi szavazást!

Néhány érdekesség:

  • Mire szavazhatsz? Bármely 2016-ban véget ért anime tv-sorozatra (212 darab) és 2016-ban BD és DVD megjelenést kapott mozifilmre (57 darab).
  • Milyen sorozatok kerültek be a szavazásra? Ebben a kategóriában csak 2016. január 1. és 2016. december 31. között véget ért anime-sorozatokra voksolhattok. Ezért került fel a listára pl. a 2015 őszén indult Heavy Object, vagy a Haikyuu!! 2. évada. A listára nem kerültek fel olyan, 2016 őszén indult anime-sorozatok, amik még nem értek véget (pedig zseniálisak!) pl. ilyen a 3-gatsu no Lion. Ezek a sorozatok majd a jövő évi szavazáskor kerülnek terítékre.
  • Mi a helyzet az OVA, ONA, TV-special stb. formátumú animékkel? Ők most kimaradtak a szavazásból, de van lehetőség beküldeni a kedvenceidet. Ha minél többen küldtök be ilyen animéket, akkor jövőre kibővítem velük a szavazólapot.

A szavazás 2017. január 1-től 2017. január 10. éjfélig tart.

Az eredményeket 2016. január 15-én publikálom itt.

« KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ »
VAGY SZAVAZZ ITT AZ OLDALON!

(Visited 1 040 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .