III. Anime fandub verseny az őszi MondoConon!

1280x720-youtube-version1

Kölcsönöznéd a hangod mondjuk Lucynak a Fairy Tailből, amint überlelkesen mesél álmairól? Te is csobbannál egyet a Free! anime főhőseivel? Akkor jelentkezz anime fandub versenyünkre, ahol nemcsak Te adhatod a hangod kedvenc animekaraktereidnek, de mókásan átköltheted mondadóikat, produkciódat pedig hivatásos magyar szinkronszínészek értékelik majd. Kihívás elfogadva?

Hogyan indulhatsz a versenyen?

1. Válaszd ki, hogy melyik animejelenetet szinkronizálnád. Adhatod az összes karakternek Te a hangodat, de többen is összeállhattok egy-egy jelenetre (erre a helyszínen is lesz lehetőség!). Kínálatunk most 7 db jelenetet takar:

2. Döntsd el, hogy egymagad, vagy csapatban indulnál/nátok-e a versenyen.

3. Töltsd le a választott jelenet szövegkönyvét innen és gyakorolj. Ebben segít videókínálatunk is, de nem muszáj ragaszkodnod a lefordított szöveghez. Engedd szabadjára a fantáziádat, és kreatívan írd át a szöveget! Akár viccesebbre, vagy éppen drámaibbra is veheted azt!

4. Jelentkezz a versenyre október 8. (szombat) éjfélig online ennek a jelentkezési lapnak a kitöltésével.

5. Gyere el az őszi MondoConra október 9-én (vasárnap), ahol a Nagyszínpadon mutathatod meg 14:30 és 15:30 óra között, hogy mit tudsz. A kivetítőn szinkron nélkül vetítjük majd az általad választott jelenetet, hozhatod a szöveget, de nálunk is lesz szövegkönyv. Itt már csak annyi a dolgod, hogy adj bele mindent a szinkronba!

elozsurizes

FONTOS! Délelőtt 11:00 órától legkésőbb 14:00-ig várunk mindenkit a kék terembe (K épület, második emelet, a cosplay öltözők mellett, ahol a cosplay előzsűrizés szokott lenni), ahol főpróbát és előzsűrizést tartunk! A Nagyszínpadra így azok léphetnek fel, akik átestek ezen a 11:00 órakor kezdődő előzsűrizésen! És egy újdonság: idén először egyesével fogunk Titeket behívni az előzsűrizésre!

Miért éri meg jelentkezned?

Az élmény, nyeremény-csomagok és a szereplési lehetőség mellett, hivatásos szinkronszínészekkel kibővült zsűri értékeli majd a produkciókat a nagyszínpadon. Többek között:

Lengyeltóti Kristóf, az UrbanFox Media Team vezetője, akik a Sword Art Online fandubját készítették.

Zsigmond Tamara, hivatásos szinkronszínész, szerepei: Blue Gender (Marlene Angel), Dr House (Allison Cameron), Én kicsi pónim (Pinkie Pie), GITS SAC (Makoto őrnagy), Kiddy Grade (Lumiere), Naruto (Tenten, Temari), Yu Yu Hakusho (Kurama / Shuuichi Minamino), Yu-Gi-Oh! (Téa Gardner), League of Legends (Ashe, Irelia, Taliyah)

Bogdányi Titanilla, hivatásos szinkronszínész, szerepei: Alkonyat (Alice Cullan), A SHIELD ügynökei (Skye), Smallville (Lois Lane), Szívek szállodája (Rory Leight Gilmore), A Simpson család (Lisa Simpson), Bleach (Orihime), InuYasha (Sango), Kaleido Star (Anna Heart), Nana (Reira), Vadmacska kommandó (Zoey Hanson), League of Legends (Lissandra), LEGO reklámok női szinkronja

Markovics Tamás, hivatásos szinkronszínész, szerepei: Bleach (Kojima Mizuiro), D.Gray-man (Daisya Barry), Death Note (Mello), Dexter laboratóriuma (Dexter), Dragon Ball GT (Son Goten), Full Metal Panic! (Sagara Sousuke), Naruto (Mizuki), Dawson és a haverok (Dawson Leery), Így jártam anyátokkal (Barney Stinson)

Tervezünk több kategóriában is nyertest hirdetni, így értékeljük:

  • a legjobb egyéni indulót
  • a legjobb csapatot
  • a leghitelesebb szinkront
  • a legkreatívabb átdolgozást

Nézd meg, hogyan csinálták mások. Íme előző versenyünk videófelvétele:

Várunk mindenkit szeretettel! Nézőként és versenyzőként egyaránt!

Garai Timi (aka Fullmoon)
MondoCon animés programok szervezője

(Visited 999 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .