II. Animefandub verseny: eredmények, képes beszámoló és videó

Hihetetlenül sokan jelentkeztetek (28-an!) a II. Anime Fandub versenyünkre! És eszméletlen kreatívan mutattátok be azt, hogy mennyire jól lehet egy-egy animejelenetet viccesen, vagy éppen profi szinkronszínészi módon előadni! Nem csoda hogy nyári zsűrinknek – Sallai Nóri (hivatásos szinkronszínész, szerepei Rey a Star Wars-ból és Gazelle a Zootopiából), Fekete Dániel (Egy Akatsukis élete és előző versenyünk nyertese), valamint Lengyeltóti Kristóf (az UrbanFox Media Team vezetője, a SAO fandub készítője) – igazán nehéz dolga volt, amikor a nagyszínpadra feljutott 9 produkciót kellett értékelnie.

Döntésük alapján végül az alábbi eredmény született:

  • Legjobb egyéni induló: Infy
  • Legjobb csapat: SadBoys Gyöngyös 🙁
  • Leghitelesebb szinkron: SAL
  • Legkreatívabb átdolgozás: Matyi István

Gratulálok ezúton is a nyerteseknek, és köszönöm mind a 28 nevezőnek, hogy eljött a versenyre!

Illetve az építőjellegű kritikákért is hálás vagyok, mint hogy legyen közönség kedvence díj, egyessével előzsűriztessünk mindenkit, a nagyszínpadi animejelenetek ne legyenek némák, és hozzunk el nektek olyan animéket, mint a Bleach vagy a Fairy Tail. (Ha van animejelenet javaslatotok, ne fogjátok vissza magatokat! Nyugodtan írjátok meg őket kommentben!)

Mindemellett készültem most Nektek fényképes beszámolóval is, hogy lássátok, miként is nézett ki ez a verseny. Íme!

A versenyről készült videót pedig itt nézhetitek meg:

Hogyan tetszett a verseny? Hogyan fejlesztenétek tovább?

Ötleteiket írjátok meg ide kommentbe, vagy küldjétek el a garaitimi88[at]gmail[dot]com email címre. Találkozzunk ősszel is!

(Visited 315 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .