Hosoda Mamoru: The Wolf Children Ame and Yuki (mozifilm; 2012) – előzetes

Hosoda Mamoru: The Wolf Children Ame and Yuki (mozifilm; 2012)

The Wolf Children Ame and Yuki (mozifilm; 2012)
Pillanatkép az előzetesből

Hosoda Mamoru új animéje 2012. július 21-én fog bekerülni a japán mozikba. A Summer Wars és a The Girl Who Leapt Through Time című anime filmek rendezőjének friss portékája, a The Wolf Children Ame and Yuki (Ōkami Kodomo no Ame to Yuki) című animéhez már két előzetes is elcsíphető az interneten. (AA-s verziója a híremnek)

Az anime rövid története

Hosoda Mamoru romantikus, kicsi fantasztikummal teli története nem éppen hétköznapi mederben indul, ráadásul 13 év eseményeit meséli el egy furcsa szerelem gyümölcseit követve. Egy 19 éves egyetemi diáklány, Hana, egy tündérmeseszerű szerelembe esik egy farkas emberrel. Miután összeházasodnak, Hana szül két csöppséget, egy kislányt, Yukit (havas napon született, így nevének jelentése hó), és egy kisfiút, Amet (esős napon született, így nevének jelentése eső). Hana férje azonban váratlanul meghal, így Hana, hogy új életet kezdhessen egy vidéki városba költözik a gyerekekkel. A bájosnak és szívet melengetőnek ígérkező anime már egy mangát is inspirált, ami aKadokawa Shoten kiadó Young Ace magazinjában jelent meg idén az anime címén. A manga Sadamoto Yoshiyuki karakterdizájn tervei alapján készült, egyébként Hosoda írta mind az eredeti történetét, mind a forgatókönyvét az animének és természetesen ő is rendezi.

ForrásANN90 másodperces előzetesManga ANN

(Visited 112 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .