AMVFest: Egy új magyar rendezvény, ahol minden AMV-kedvelőnek ott a helye!

AMVFest, ahol minden AMV-kedvelőnek ott a helye!

AMVFest Magyarországon!
AMVFest Magyarországon! Hangolódj rá Te is!

Biztos sok anime-manga rajongóval előfordult már, hogy kedvenc animéjéhez, vagy akár mangájához talált egy-egy tökéletes AMV (manga esetében MMV) produkciót, amit kedvtelve nézegetett napokig/hetekig. Az egész AMV szubkultúrával való megismerkedés nálam is így indult, egy idő után azonban bennem is megszületett az ösztönző szikra, hogy ne csak AMV néző, hanem készítő is legyek. Ehhez pedig segítségül itt egy újabb magyar kezdeményezés, amely révén nemcsak a szubkultúrát ismerhetjük meg jobban, hanem nemzetközi versenyekről is láthatunk kiváló produkciókat, nem beszélve arról sem, hogy kis hazánk AMV gyártói, mint Zakuro, Velho vagy Kyssifur is sikeresen szerepeltek már ilyen megmérettetéseken határainkon túl. 

Mi is az az AMVFest?
(Ismertető a rendezvény szervezőitől)

„Az AMVFest egy teljesen új rendezvény lenne azon animések számára, akik szeretik az animét, a zenét, és nem utolsó sorban a jó közösséget! Az Anime Music Video, avagy az AMV, egy zenés videó, ami egy vagy több animéből készült, többnyire jól ismert dalokat tartalmaz (haszon nélkül, teljesen rajongói szándékkal alkotva). Az AMVFest ezt a szubkultúrát szeretné megismertetni, terjeszteni a magyar animés közöséggel minőségi rendezvény keretében, hogy figyelemmel tudjátok követni a világ AMV-s életét! Felmerülhet a kérdés, hogy ezen belül mi lehet a felhozatal? Az egész világ legnagyobb AMV versenyeinek (Akross, VCA, Big Contest, Japan EXPO, stb.) velejét mutatnánk meg nektek és garantáljuk, hogy tetszeni fog!”

Ha kedvet kaptatok hozzá, akkor nincs más hátra, mint egy egyszerű „Igen!”-t nyomva töltsétek ki ezt a kérdőívet! Engem meggyőzött, és lelkesen várom, hogy mi fog ebből kisülni!

(Visited 54 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .