Yoshitomi Akihito: School Mermaid / School Ningyo (manga; 2006)

Yoshitomi Akihito: School Mermaid / School Ningyo (manga; 2006)

Yoshitomi Akihito: School Mermaid / School Ningyo (manga; 2006)
School Mermaid (manga; 2006)

Sellők az iskolában? Ráadásul ha megölsz egyet közölük, majd eszel a húsából, akkor megkapod addig viszonzatlan szerelmed szívét? Yoshitomi Akihito a yuri műfaj nagy ágyúja (pl.: Blue Drop), különös horror mangát is alkotott 2006-ban. A terjedelem mindössze 1 kötet, de a grafika egész csecse, a sztori pedig egyszerű, de érdekes.

Sellő hús a szerelmem ára

Két legjobb barátnő véletlenül talál egy furcsa noteszt, amelyben szerelmi bűbáj helyett találnak egy furcsa leírást, az iskolai sellőkről. Ha suli medencénél elkántálnak egy rövid versikét, akkor előbújnak a gyönyörű sellők. A lányoknak meg kell ölniük egyet, és megenni húsukat, hogy titkos szerelmük valóra váljon. Mert ugye a szerelemben mindent szabad.

Egyszerű történet, olyan One missed call, vagy Suicide Circle manga utóíze van, bár mindkettő kicsit terjedelmesebb ennél a példánynál. A grafika realisztikus nagyon, a hátterek is részletesen kidolgozottak. A sztori egyre hátborzongatóbb lesz a három fejezet végére, és szerintem eléggé sejthető fordulattal csattan zárásként. Na végül ki is az igazi gonosz mumus a történetben?

Linkek: Baka-Updates Manga (eng); MAL (eng); MangaFox (eng); TenManga (enga)

(Visited 94 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .