Bloody Maiden – Juusanki no Shima / ブラッディ・メイデン~十三鬼の島~ (manga; 2010)

Bloody Maiden – Juusanki no Shima (manga; 2010)

Bloody Maiden - Juusanki no Shima / ブラッディ・メイデン~十三鬼の島~ (manga; 2010)
Bloody Maiden – Juusanki no Shima / ブラッディ・メイデン~十三鬼の島~ (manga; 2010)

Meztelen keblek, egy kis ecchis orgazmus, majd hulla hegyek. 2011 május 26-án kezdték el fordítani angolra a MangaFox-on e felettébb véres, kissé Highschool of the Dead feelingű manga sorozatot. Egyelőre az első kötet 3 fejezete olvasható, de már ebben is hullanak a fejek, és lobognak a nagyobbnál nagyobb keblek, úgyhogy fanservice fanok füleljetek, tökéletes szexi-horror egyveleg mix van e 2010-es endorfinhormonban.

Péntek 13. a végzet kezdete

A Naginata nevű all girl középiskolai kendo klub tréning tábort szervez egy távoli szigetre. A 13 lány boldog pillanatait egy utolsó közös fénykép örökíti meg, amelyet a hajón készítenek. Ezután partra szállnak a titokzatos szigeten, amelyet a klub vezető, Igasaki Kotone családja birtokol. A sziget körül azonban furcsa legendák keringenek: több száz évvel ezelőtt 13 ádáz bandita itt rejtette el legértékesebb kincseit. Mindezt a bizar dolgokat kedvelő Koizumi Suzuka önti a társaságra, a lelkes lányt azonban egyedül legjobb barátnője érti meg, ő egyik fő-fő szereplőnk, a szeleburdi Onitsuka Miaki. Mikor a 13 maiden megérkezik a szigetre, kezdetét veszi a pszichológiai őrület. Először tanáruk, a bögyös Tsurumi Hitoe tűnik el nyomtalanul, majd az alagsorban éppen yuri hangulatban átszellemült Hoshino Miyát és Tachibana Minorit késelik fel pucéran. Emellett érdekes mód, a szigeten nem működik a mobil telefon, a központban pedig senki sem található, csak furcsa álarcok csüngenek a falakon. Az egyik álarc pedig kísértetiesen hasonlít a nagy mell függő Miakichanra.

Fanservice, furcsa csajos viccek egymás mell méreteit és küzdő szellemét fitogtatva, a mókás hangulat azonban nem tart sokáig, főleg mikor kezdetét veszi a mészárlás, a félelem, és egymás gyanúsítgatása. Megint tetszetős horror manga példányra akadtam, remélem jön hamar a folytatás. Ui.: a grafika eszméletlenül jó!

A kis fekete hajú, kicsit loli Koizumi, aki olyan akár egy történelmi lexikon, rettentően édes! A másik kedvencem a bolondos Miaki, aki egyik percben pörög, a másikban a klub kapitány mellein csüng. Nem véletlen hogy ez a két leányzó legjobb barátnő is egyben. A többiek inkább áldozat jelöltek, szerintem ez a két karakter lesz a középpontban. A shounen manga a Kadokawa kiadó Dragon Age magazinjában fut jelenleg is. Jó kis vérfürdős, kardozós, pszichológiai horror.

Pillanatképek / Screenshost
Manga adatok
  • Japán cím: ブラッディ・メイデン~十三鬼の島~
  • Angol cím: Bloody Maiden – Juusanki no Shima
  • Mangaka: Taida Kikuhiko (történet), Hana Osutarou (rajz)
  • Terjedelem: ? kötet (folyamatban)
  • Magazin: Dragon Age
  • Kiadó: Kadokawa
  • Megjelenés éve: 2010
  • Műfaj:dráma, ecchi, horror, pszichológiai
  • Célcsoport: shounen
  • Linkek a mangához: Baka-Updates Manga (eng); ANN (eng); MangaFox (eng); Manga Here (eng); Manga.Animea.net (eng); MyAnimelist (eng); Otakuworks (eng)
(Visited 319 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .